توضیحات کتاب Curriculum Development in Language Teaching
کتاب Curriculum Development in Language Teaching از انتشارات کمبریج، به برسی مسائل و چالشهای اساسی طراحی برنامه درسی پرداخته و شما را قدم به قدم در طراحی یک برنامه درسی پیش میبرد. همچنین به مسائلی همچون فراید طراحی برنامه درسی، تحلیل و برسی موقعیت، تحلیل و برسی نیاز ها، هدف گذاری، طراحی سر فصل دروس، تهیه و تولید مواد و منابع آموزشی، ارزشیابی و غیره میپردازد.
ویرایش دوم کتاب Curriculum Development in Language Teaching به طور کامل اصلاح و به روز شده است تا مسائل معاصر را در برنامه درسی منعکس کند. علاوه بر توصیف و بررسی دیدگاه برنامه درسی سنتی محصول محور، برنامه درسی را از منظر فرآیندهای کلاس درس مورد توجه قرار میدهد. مطالعات موردی، که به عنوان مثال برای مسائل و سؤالات – در داخل و در پایان هر فصل – استفاده میشود، امکان تأمل و بحث را فراهم میکند و بینش عمیق تری در مورد یادگیری و آموزش زبان برای شما به ارمغان میآورد.
ساختار کتاب Curriculum Development in Language Teaching
کتاب Curriculum Development in Language Teaching شامل 11 بخش بوده وهمراه با یک مقدمه و معرفی نامهی منظم در ابتدای کتاب آغاز میشود، که این مقدمه دربارهی مسائل و مباحث برنامه ریزی، توسعه و گسترش برنامه ریزی درسی و مدیریت و سازماندهی برنامههای موثر در زبان، توسعه و گسترش، مدیریت و سنجش موثر در برنامههای درسی زبان خارجی و زبان دوم و لوازم آموزشی بحث میکند.
عناوین بخشهای کتاب Curriculum Development in Language Teaching به قسم زیر است :
- The nature of curriculum
- Syllabus design: a brief history
- New direction in sylabus and curriculum design
- Needs analysis
- Context and the curriculum
- Curriculum aims and outcomes
- Course planning (1)
- Course planning (2)
- Curriculum as process
- Textbooks, technology, and the curriculum
- Approaches to evaluation
تاثیر روش تدریس بر یادگیری:
معلم و روش تدریس او تاثیری مستقیم بر یادگیری دانشآموز و میزان علاقهمندی او به درس گذاشته و منجر به برقراری ارتباط سازنده در کلاس درس میشود.
محور اصلی نگرشهای جدید آموزشی بر چگونگی یادگیری و تأثیر آموختهها بر زندگی یادگیرنده متمرکز است. از اینرو، شناخت ویژگیهای دانشآموز، بررسی نیازهای آموزشی و تربیتی او، کشف روشها و راهبردهای ابتکاری و جدید، توسعهی امکانات آموزش فردی و مشارکت دانشآموزان در فعالیتهای گروهی، از اهمیت ویژهای برخوردارند.
-برای مثال یکی از یافتههایی که ممکن است شما را شگفتزده کند این است که رویکردهایی که به نظر میرسد یادگیری را در کوتاهمدت سختتر میکنند، در واقع میتوانند منجر به حفظ اطلاعات بیشتر در بلندمدت شوند.
به عنوان یک معلم، شما یک الگو هستید که لحن و اتمسفر کلاس را تعیین میکنید. اگر بتوانید اشتیاق و تعهد لازم را از خود نشان دهید، احتمال این که دانشآموزان متقابلا با شما همکاری کنند بیشتر وجود میشود. برعکس، زمانی که شما با انرژی منفی یا بیحوصله هستید، این ویژگیها در نگرش دانشآموزان شما نیز منعکس خواهد شد. آموزش زمانی مؤثرتر است که دانش آموزان به جای نمرات یا مدرک مورد نیاز، انگیزهی یادگیری داشته باشند.
مهارتهای مورد نیاز برای تدریس مؤثر، فراتر از تخصص در یک زمینهی دانشگاهی است. شما باید بتوانید با مردم تعامل داشته باشید و به آنها کمک کنید تا شیوهی جدیدی از نگاه به جهان را درک کنند.
ویژگیهای برجستهی معلمان خوب:
اگرچه راههای مختلفی برای آموزش مؤثر وجود دارد، معلمین خوب چندین ویژگی مشترک دارند:
آنها آماده هستند. انتظارات روشن، منصفانه و نگرش مثبت دارند، با دانش آموزان صبور هستند و یادگیری آنها را بهطور منظم ارزیابی میکنند. آنها میتوانند استراتژیهای تدریس خود را به گونهای تنظیم کنند که هم با دانش آموزان و هم با مطالب همخوانی داشته باشد. آنها همچنین میتوانند تشخیص دهند که دانشآموزان مختلف با توجه به عواملی چون سطح علمی، سن، وضعیت جسمی و روحی و… به انواع روشهای مختلف یاد میگیرند.
در ادامه توصیهها و نکاتی برای تدریس موثرتر ارائه شده است:
- به این فکر کنید که چگونه میتوان مطالب را به بهترین نحو نشان داد، و سپس، یک استراتژی طراحی کنید.
- با موضوعی که تدریس میکنید آشنایی داشته باشید.
- برای آنچه که میخواهید آموزش دهید برنامهی منظمی داشته باشید.
- با توجه به اینکه زمان برای آموزش همه چیز ندارید، مهمترین مفاهیم را انتخاب کرده و نشان دهید که چگونه به هم مرتبط هستند.
- به دانشآموزان زمان کافی برای تمرین مهارتهای جدید اختصاص دهید و از معرفی تدریجی مطالب غافل نشوید.
- روابط آموزگار_دانشآموزی را در اولویت قرار دهید.
- نوع نادرست تمجید برای دانشآموزان میتواند بیش ازین که مفید واقع شود، مضر باشد.
کتب مرتبط با کتاب Curriculum Development in Language Teaching
- Methodology in Language Teaching : An Anthology of Current Practice
- کتاب Practical Techniques for Language Teaching
- Language Teaching Research and Language Pedagogy
- Approaches and Methods in Language Teaching 2nd Edition
برای مطالعهی توضیحات تکمیلی در مورد کتاب Curriculum Development in Language Teaching اینجا کلیک کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.