کتاب Developing materials for language teaching 2nd edition
کتاب Developing materials for language teaching 2nd edition کتابی در زمینهی آموزش زبان است که توسط انتشارت BLOOMSBURY منتشر شده است. این کتاب توسط جمعی از نویسندگان نگارش شده و بهطور تخصصی به بحث پیرامون انواع منابع آموزشی زبان و ضرورت توسعهی آنها میپردازد.
نویسنده ابتدا در مقدمهی کتاب به تعریف انواع منابع آموزشی، مسائل مرتبط به آنها، آنچه انتظار میرود منابع به مدرسان و زبانآموزان ارائه دهد، ضرورت و چگونگی توسعهی منابع، رویکردهای متداول در تولید منابع آموزشی از گذشته تا امروز و وضعیتی که انتظار میرود در آینده شاهد آن باشیم، ارزیابی و سازگارسازی و بومیسازی منابع، مشکلات منابع متداول امروز و ضرورت تغییروتحول آنها و نقش تبلیغات و بازار در تعیین سرنوشت منابع آموزش زبان میپردازد و سپس در بخشهای آینده، شاهد ارائه و توضیح راهکارهای مختلف خواهیم بود.
مطالعهی کتاب Developing materials for language teaching 2nd edition به مدرسان زبانهای مختلف و دانشگاهیان رشتههای زبان توصیه میشود.
ساختار کتاب Developing materials for language teaching 2nd edition
مطالب کتاب Developing materials for language teaching 2nd edition در ۵۶۱ صفحه و در 5 بخش منتشر شده است. هر بخش شامل پژوهشهایی در زمینهی مشخصی است که توسط مدرسان و محققان زبان گردآوری شده است. در پایان هر بخش نیز باهدف جمعبندی منابع یادداشتی از برایان تاملینسون، مولف و ویراستار کتاب، پیرامون بحث مورد نظر آمده است.
- بخش اول: ارزیابی و سازگارسازی منابع آموزش زبان
Evaluation and Adapation of the Materials
- بخش دوم: اصول و روشهای توسعهی منابع آموزش زبان
Principles and Procedures of Materials Develpement
- بخش سوم: سازگارسازی منابع آموزشی برای گروههای هدف
Develping Materilas for Target Groups
- بخش چهارم: توسعهی منابع آموزشی ویژه
Developing Specific Types of Materials
- بخش پنجم: تربیت مدرس و توسعهی منابع آموزش زبان
Materials Development and Teacher Training
تأثیر تدریس بر یادگیری
معلم و روش تدریس او تأثیر مستقیم بر یادگیری دانشآموز و میزان علاقهمندی او به درس گذاشته و منجر به برقراری ارتباط سازنده در کلاس درس میشود.
محور اصلی نگرشهای جدید آموزشی بر چگونگی یادگیری و تأثیر آموختهها بر زندگی یادگیرنده متمرکز است. ازاینرو، شناخت ویژگیهای دانشآموز، بررسی نیازهای آموزشی و تربیتی او، کشف روشها و راهبردهای ابتکاری و جدید، توسعهی امکانات آموزش فردی و مشارکت دانشآموزان در فعالیتهای گروهی از اهمیت ویژهای برخوردارند.
– برای مثال یکی از یافتههایی که ممکن است شما را شگفتزده کند این است که رویکردهایی که به نظر میرسد یادگیری را در کوتاهمدت سختتر میکنند، در واقع میتوانند منجر به حفظ اطلاعات بیشتر در بلند مدت شوند.
بهعنوان یک معلم، شما یک الگو هستید که لحن و جوّ کلاس را تعیین میکنید. اگر بتوانید اشتیاق و تعهد لازم را از خود نشان دهید، احتمال این که دانشآموزان متقابلاً با شما همکاری کنند بیشتر به وجود میآید. برعکس، زمانی که شما باانرژی منفی یا بیحوصله هستید، این ویژگیها در نگرش دانشآموزان شما نیز منعکس خواهد شد. آموزش زمانی مؤثرتر است که دانشآموزان بهجای نمرات یا مدرک موردنیاز، انگیزهی یادگیری داشته باشند.
مهارتهای موردنیاز برای تدریس مؤثر، فراتر از تخصص در یک زمینهی دانشگاهی است. شما باید بتوانید با مردم تعامل داشته باشید و به آنها کمک کنید تا شیوهی جدیدی از نگاه به جهان را درک کنند.
ویژگیهای برجستهی معلمان خوب
اگرچه راههای مختلفی برای آموزش مؤثر وجود دارد، معلمین خوب چندین ویژگی مشترک دارند:
آنها آماده هستند، انتظارات روشن، منصفانه و نگرش مثبت دارند، با دانشآموزان صبور هستند و یادگیری آنها را بهطور منظم ارزیابی میکنند. میتوانند راهبُردهای تدریس خود را بهگونهای تنظیم کنند که هم با دانشآموزان و هم با مطالب همخوانی داشته باشد. همچنین میتوانند تشخیص دهند که دانشآموزان مختلف باتوجهبه عواملی چون سطح علمی، سن، وضعیت جسمی و روحی و… به انواع روشهای مختلف یاد میگیرند.
در ادامه توصیهها و نکاتی برای تدریس مؤثرتر ارائه شده است:
- به این فکر کنید که چگونه میتوان مطالب را به بهترین نحو آموزش داد، و سپس، یک راهبُرد طراحی کنید.
- با موضوعی که تدریس میکنید آشنایی داشته باشید.
- برای آنچه که میخواهید آموزش دهید برنامهی منظمی داشته باشید.
- باتوجهبه اینکه زمان برای آموزش همه چیز ندارید، مهمترین مفاهیم را انتخاب کرده و نشان دهید که چگونه به هم مرتبط هستند.
- به دانشآموزان زمان کافی برای تمرین مهارتهای جدید داده و از معرفی تدریجی مطالب غافل نشوید.
- روابط آموزگار_دانشآموزی را در اولویت قرار دهید.
- نوع نادرست تمجید برای دانشآموزان میتواند بیش ازین که مفید واقع شود، مضر باشد.
کتابهای مرتبط با کتاب Developing materials for language teaching 2nd edition
Practical Techniques for Language Teaching
جهت مطالعهی بیشتر در مورد کتاب Developing materials for language teaching 2nd edition اینجا کلیک کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.