فرهنگ توصیفی آموزش زبان و زبانشناسی کاربردی به زبان ساده
توضیحات فرهنگ توصیفی آموزش زبان و زبانشناسی کاربردی
فرهنگ توصیفی آموزش زبان و زبانشناسی کاربردی نوشتهی دکتر ابراهیم چگنی توسط انتشارات رهنما منتشر شد. این دیکشنری از پرفروشترین و جامعترین فرهنگهای موجود در بازار میباشد. مخاطبان این فرهنگ علاقمندان و دانشجویان رشتههای زبان، آموزش زبان، زبانشناسی کاربردی و زبانشناسی همگانی میباشند. در ویرایش اخیر مدخلهای جدید در کنار بازنگری کامل قبلی به ۸۰۰ مدخل افزایش یافته است.
یک دیکشنری خوب، شما را در مسیر فراگیری زبان جدید یاری خواهد کرد؛ زیرا لغات جدید، نحوهی تلفظ صحیح واژهها و چگونگی بهکار بردن آنها را به شما خواهد آموخت. زبانآموزان موفق دائما از دیکشنری استفاده میکنند. اغلب به زبانآموزان توصیه میشود برای یادگیری زبان دوم، بهتر آن است که دیکشنری تک زبانه تهیه کنند، زیرا آنها باید بتوانند معانی ناشناخته را به وسیلهی همان زبان متوجه شوند. یادگیری تلفظ واژگان به وسیلهی phonetic نوشته شده در دیکشنری، علاوه بر آشنایی با نحوهی تلفظ صحیح کلمات، شما را با تکیه حروف یا words stress نیز آشنا میکند. ادای شایسته words stress یکی از عوامل تاثیرگذار بر لهجه میباشد.
ویژگی فرهنگ
- بیش از ۳۰۰۰ اصطلاح به همراه واژههای مشتقشده
- افزایش بیش از ۸۰۰ مدخل جدید
- معرفی حدود ۳۳۰ کتاب و منبع مطالعاتی
- ارائهی تعریفهای بسیار ساده و دقیق
- تلفظ واژگان با بهرهگیری از الفبای آوانگاری (فونتیک)
ساختار فرهنگ توصیفی آموزش زبان و زبانشناسی
این فرهنگ، هم دربرگیرندهی واژگان هستهای آموزشی زبان و هم مباحث زبانشناسی کاربردی است. منظور از زبانشناسی کاربردی استفادهی علمی از یافتههای زبانشناسانه و نظریههای زبان است که شامل واجشناسی، معناشناسی، نحو، تجزیه و تحلیل کلام، زبانشناسی اجتماعی، زبانشناسی روانشناسانه و… میباشد.
یکی از ویژگیهای این فرهنگ ارائهی تعریفهای ساده و دقیق برای مفاهیم ضروری و اساسی میباشد. همانطور که از نام کتاب معلوم است این فرهنگ توصیفی است؛ توصیفات بیان شده برای کسانی که دارای دانش تخصصی نمیباشند هم قابل فهم است.
فرهنگ توصیفی آموزش زبان و زبانشناسی کاربردی به معرفی حدود ۳۰۰۰ اصطلاح به همراه واژههای مشتق از واژه یا اصطلاح اصلی میپردازد.
تلفظ دقیق اکثریت مدخلها با الفبای آوانگاری بینالمللی ارائه شده و اگر یک واژه یا اصطلاح بیش از یک تلفظ داشته باشد، به همهی تلفظها پرداخته شده است.
در بخش پایانی کتاب، ۳۳۰ کتاب و منبع مطالعاتی به همراه مشخصات کامل، برای علاقهمندان به کارهای پژوهشی و مطالعهی بیشتر، لیست شدهاند.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.