کتاب English drama for the students of English literature
English Drama for the Students of English Literature قیمت اصلی 1/500/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 1/200/000 ﷼ است.
بازگشت به محصولات
Start with English 3 قیمت اصلی 1/350/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 810/000 ﷼ است.

Twenty-five Years of Living with applied linguistics

تا کنون مقالات متعددی در زمینه‌ی زبان‌شناسی کاربردی در مجلات،روزنامه‌ها و کتاب‌ها به چاپ رسیده ،اما تعداد این مقالات بسیار گسترده و جمع‌آوری و استفاده‌ی علمی از آن‌ها دشوار است ؛بنابراین هدف کتاب Twenty five years of living with applied linguistics جمع‌آوری و سازماندهی منظم این مقالات و اطلاعات به منظور آسان‌سازی دسترسی دانشجویان و متقاضیان این رشته می‌باشد.

شناسه محصول: 311272

قیمت اصلی 1/500/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 1/200/000 ﷼ است.

0 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

کتاب Twenty five years of living with applied linguistics نوشته‌ی حسین فرهادی، از انتشارات رهنما به چاپ رسیده است.

تا کنون مقالات متعددی در زمینه‌ی زبان‌شناسی کاربردی در مجلات،روزنامه‌ها و کتاب‌ها به چاپ رسیده ،اما تعداد این مقالات بسیار گسترده و جمع‌آوری و استفاده‌ی علمی از آن‌ها دشوار است ؛بنابراین هدف کتاب Twenty five years of living with applied linguistics جمع‌آوری و سازماندهی منظم این مقالات و اطلاعات به منظور آسان‌سازی دسترسی دانشجویان و متقاضیان این رشته می‌باشد.

درباره‌ی نویسنده‌ی کتاب Twenty five years of living with applied linguistics :

حسین فرهادی ،زبان‌شناس کاربردی ایرانی است که بیش از چهل سال سابقه تحصیل، تدریس و تحقیق در داخل و خارج از ایران دارد. او در دانشگاه‍‌هایی از جمله دانشگاه تربیت معلم، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه تهران در ایران، UCLA، تگزاسA &M، USC، و دانشگاه شناندوا در ایالات متحده، دانشگاه آمریکایی ارمنستان در ایروان، ارمنستان و یدیتپه کار کرده است.همچنین او در طول دوران حرفه‌ای خود، زبان‌شناسان و استادان بسیاری را آموزش داده‌است.

این فعالیت‌های متنوع به وی فرصت داده‌است تا در سطوح مختلف فنی در زمینه‌های مختلف زبانشناسی کاربردی از جمله آزمون زبان، ارزیابی کلاس، زبان انگلیسی برای اهداف خاص (ESP)، خواندن، ترجمه و تعدادی دیگر بنویسد. بیشتر کارهای وی متمرکز بر تحقیقات در زمینه آزمون سازی و ارزیابی زبان است.

ساختار کتاب Twenty five years of living with applied linguistics

کتاب Twenty five years of living with applied linguistics دارای 9 بحش بوده که هر کدام از آن‌ها به قسمت‌هایی تقسیم می‌شوند

عناوین 9 بخش کتاب به قسم زیر است :

  • Fundamental concepts in language testing
  • Criterion referenced and norm referenced test
  • Issues in language proficiency
  • Integrative tests
  • Research papers on language testing
  • Translation
  • Applied linguistics
  • A linguametric perspective
  • Articles in Persian

 

بخش نهم این کتاب به زبان پارسی بوده که شامل 5 قسمت می‌شود ؛ نام آن‌ها در ادامه امده است :

  • چگونگی آزمون‌های کارشناسی ارشد زبان انگلیسی
  • بررسی آمون انگلیسی در کنکور سراسری (بخش 1 و 2)
  • بررسی کیفی رشته‌های زبان انگلیسی در دانشگاه‌های کشور
  • مصاحبه با مجله رشد

در ابتدای هر بخش مقدمه‌ای برای ایجاد پیشینه‌ی ذهنی و آشنایی بیشتر دانش‌اموز با مطالب هدف آن بخش ،قرار گرفته است.

درباره‌ی رشته‌ی زبان‌شناسی

زبان‌شناسی (یا به انگلیسی: Linguistics) علمی است که به مطالعه و بررسی روشمند زبان می‌پردازد. در واقع، زبان‌شناسی می‌کوشد تا به پرسش‌هایی بنیادی همچون:

«زبان چیست؟»،

«زبان چگونه عمل می‌کند و از چه ساخت‌هایی تشکیل شده‌است؟»،

«انسان‌ها چگونه با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند؟»،

«زبان آدمی با سازوکار ارتباطی دیگر جانوران چه تفاوتی دارد؟»،

«کودک چگونه سخن‌گفتن می‌آموزد؟»،

«زبان بشر چگونه تکامل یافته‌است؟»،

«زبان‌ها چه قرابتی با یکدیگر دارند؟»،

«ویژگی‌های مشترک زبان‌های جهان کدامند؟»،

«انسان چگونه می‌نویسد و از چه راهی زبان نوشتاری و گفتاری را واکاوی می‌کند؟»،

«چرا زبان‌ها دگرگون می‌شوند؟»

و… پاسخ گوید.

مطالعات زبان‌شناسی مانند بسیاری دیگر از علوم، به دو شاخه‌ی‌ نظری و کاربردی تقسیم می‌شود. زبان‌شناسی کاربردی، حوزه‌ای بینارشته‌ای بوده که بخش‌هایی از مطالعات زبانی را دربرگرفته و تمرکز آن‌ها بر کاربرد زبان است. زبان‌شناسی کاربردی، برعکس زبان‌شناسی نظری که زبان را به شکل انتزاعی بررسی می‌کند، مشکلات واقعی مرتبط با زبان و راه‌حل‌های آن‌ها را تحلیل کرده و بر کاربران زبان و شیوه‌هایی که آن‌ها زبان را به کار می‌برند، تاکید دارد.

برخی از حوزه‌های علمی زبان‌شناسی کاربردی عبارتند از آموزش زبان، زبان‌شناسی حقوقی، روان‌شناسی زبان، جامعه‌‌شناسی زبان، عصب‌شناسی زبان و فرهنگ‌نویسی.

زبان‌شناسی نظری به تدوین الگوهای دانش زبانی می‌پردازد. حوزه‌های اصلی در زبان‌شناسی نظری شامل نحو، واج‌شناسی، صرف و معناشناسی هستند. اگرچه آواشناسی معمولاً ارتباط تنگاتنگی با واج‌شناسی دارد، اما مثل حوزه‌هایی همچون جامعه‌شناسی زبان و روان‌شناسی زبان، خارج از حوزه‌ی زبان‌شناسی نظری قرار می‌گیرد. زبان‌شناسی نظری همچنین در پی تبیین همگانی‌های زبان -Linguistic universal یا Linguistic universals- است.

فردینان دو سوسور –زبان‌شناس و نشانه‌شناس سوئیسیدر تعیین موضوع زبان‌شناسی چنین گفته است: “تنها هدف حقیقی زبان‌شناسی آن است که زبان را از درون و برای خود مورد پژوهش قرار دهد.” معنای این سخن آن است که زبان‌شناسی، زبان را همان گونه که هست و همان گونه که پدیدار می‌شود مورد بررسی قرار می‌دهد.

بنابراین، پژوهشگران همچنان که در هیچ علمی نمی‌توانند ماهیت آن علم را تغییر دهند، در این عرصه نیز این امکان تغییر ماهیت زبان‌شناسی وجود نداشته و از این رو، پژوهشگران این حوزه نباید به سمت جوانب مورد پسند خود جهت‌گیری کرده یا جوانب دیگر زبان‌شناسی را بر اساس سلیقه‌ی خود کم اهمیت یا بی‌ارزش جلوه دهند.

 

کتب مرتبط  با کتاب Twenty five years of living with applied linguistics

برای مطالعه توضیحات تکمیلی در مورد کتاب Twenty five years of living with applied linguistics اینجا کلیک کنید.