On Contrastive Linguistics

کتاب On Contrastive Linguistics نوشته‌ی اسماعیل فقیه و چاپ شده توسط انتشارات رهنما،شامل 12 مقاله در زمینه زبانشناسی مقابله‌ای (CL) است که از سال 1990 تا کنون در مجلات علمی مختلف منتشر شده‌اند. این مقالات گزارش‌هایی از پروژه‌های تحقیقاتی مختلفی ارائه می‌دهند که از موضوعات سنتی در نحو، تا الگوهای خطا، زبان بینابین، زبان استعاری، و جنبه‌های مختلف تحلیل گفتمان از جمله بلاغت مقابله را شامل می‌شود.

شناسه محصول: 311536

takhfif_code_15

جشنواره خرید محصولات اپل

برای دریافت تخفیف 20 درصدی عجله کنید!

1/480/000 

Title text example
0 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

کتاب On Contrastive Linguistics

کتاب On Contrastive Linguistics نوشته‌ی اسماعیل فقیه و چاپ شده توسط انتشارات رهنما،شامل 12 مقاله در زمینه زبانشناسی مقابله‌ای (CL) است که از سال 1990 تا کنون در مجلات علمی مختلف منتشر شده‌اند. این مقالات گزارش‌هایی از پروژه‌های تحقیقاتی مختلفی ارائه می‌دهند که از موضوعات سنتی در نحو، تا الگوهای خطا، زبان بینابین، زبان استعاری، و جنبه‌های مختلف تحلیل گفتمان از جمله بلاغت مقابله را شامل می‌شود.

علاوه بر این، «مقدمه» که مخصوصاً برای این جلد نوشته شده است، رشته CL را معرفی ، سیر تکامل آن را در تاریخ اخیر ردیابی و به طور خاص نقش مهمی را که CL در TEFL/TESL ایفا می‌کند، تشریح می‌کند.

رویکرد مجموعه حاضر گسترده است، بنابراین این جلد علاوه بر مقایسه و تقابل انگلیسی و فارسی، حاوی مقالاتی در زمینه CL بین زبان‌های انگلیسی و ترکی آذربایجانی در موضوعات متنوعی مانند مضمون‌سازی و ترکیب‌های واژگانی و نحوی است.

کتاب On Contrastive Linguistics مناسب استادان، دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد می‌باشد.

درباره‌ی نویسنده کتاب On Contrastive Linguistics:

اسماعیل فقیه، استاد بازنشسته‌ی TEFL/TESL دانشگاه الزهرا(س) است و هم اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب تدریس می‌کند. او دکترای خود در TESL/TEFL را از دانشگاه ایلینوی آمریکا در سال 1980دریافت کرد. او کتاب‌ها و مقالات متعددی در زمینه آموزش و یادگیری زبان منتشر کرده است.

ساختار کتاب On Contrastive Linguistics

کتاب On Contrastive Linguistics دارای 12 بخش بوده که عناوین آن‌ها به قسم زیر است :

  • introduction
  • Contrastive analysis
  • A Contrastive analysis of the Persian and English definite articles
  • On relevance of interlanguage to TEFL
  • A Contrastive analysis of interpretation of animal metaphors in Persian and English
  • The impact of collocation on Iranian EFL learners’ interlanguage
  • A Contrastive study of Persian and English written discourse: ellipsis in realistic novels
  • Contrastive rhetoric of English and Persian written text: meta discourse in applied Linguistics research articles
  • A contrastive study of theme in English and Azerbaijani-Turkish fictional tests
  • A Contrastive analysis of patterns of grammatical collocations between the English ‘animal farm’ and its Azeri-Turkish translation
  • A Contrastive analysis of patterns of lexical collocations between the English and Azerbaijani-Turkish: the case of ‘animal farm’ and its translation
  • English writing skills in terms of discourse markers in INTERPOL electronic massage written be nion-native and native police officers: a Contrastive study

 

درباره‌ی رشته‌ی زبان‌شناسی

زبان‌شناسی (یا به انگلیسی: Linguistics) علمی است که به مطالعه و بررسی روشمند زبان می‌پردازد. در واقع، زبان‌شناسی می‌کوشد تا به پرسش‌هایی بنیادی همچون: «زبان چیست؟»، «زبان چگونه عمل می‌کند و از چه ساخت‌هایی تشکیل شده‌است؟»، «انسان‌ها چگونه با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند؟»، «زبان آدمی با سازوکار ارتباطی دیگر جانوران چه تفاوتی دارد؟»، «کودک چگونه سخن‌گفتن می‌آموزد؟»، «زبان بشر چگونه تکامل یافته‌است؟»، «زبان‌ها چه قرابتی با یکدیگر دارند؟»،  و… پاسخ گوید.

مطالعات زبان‌شناسی مانند بسیاری دیگر از علوم، به دو شاخه‌ی‌ نظری و کاربردی تقسیم می‌شود. زبان‌شناسی کاربردی، حوزه‌ای بینارشته‌ای بوده که بخش‌هایی از مطالعات زبانی را دربرگرفته و تمرکز آن‌ها بر کاربرد زبان است. زبان‌شناسی کاربردی، برعکس زبان‌شناسی نظری که زبان را به شکل انتزاعی بررسی می‌کند، مشکلات واقعی مرتبط با زبان و راه‌حل‌های آن‌ها را تحلیل کرده و بر کاربران زبان و شیوه‌هایی که آن‌ها زبان را به کار می‌برند، تاکید دارد.

برخی از حوزه‌های علمی زبان‌شناسی کاربردی عبارتند از آموزش زبان، زبان‌شناسی حقوقی، روان‌شناسی زبان، جامعه‌‌شناسی زبان، عصب‌شناسی زبان و فرهنگ‌نویسی.

زبان‌شناسی نظری به تدوین الگوهای دانش زبانی می‌پردازد. حوزه‌های اصلی در زبان‌شناسی نظری شامل نحو، واج‌شناسی، صرف و معناشناسی هستند. اگرچه آواشناسی معمولاً ارتباط تنگاتنگی با واج‌شناسی دارد، اما مثل حوزه‌هایی همچون جامعه‌شناسی زبان و روان‌شناسی زبان، خارج از حوزه‌ی زبان‌شناسی نظری قرار می‌گیرد. زبان‌شناسی نظری همچنین در پی تبیین همگانی‌های زبان -Linguistic universal یا Linguistic universals- است.

فردینان دو سوسور –زبان‌شناس و نشانه‌شناس سوئیسیدر تعیین موضوع زبان‌شناسی چنین گفته است: “تنها هدف حقیقی زبان‌شناسی آن است که زبان را از درون و برای خود مورد پژوهش قرار دهد.” معنای این سخن آن است که زبان‌شناسی، زبان را همان گونه که هست و همان گونه که پدیدار می‌شود مورد بررسی قرار می‌دهد.

بنابراین، پژوهشگران همچنان که در هیچ علمی نمی‌توانند ماهیت آن علم را تغییر دهند، در این عرصه نیز این امکان تغییر ماهیت زبان‌شناسی وجود نداشته و از این رو، پژوهشگران این حوزه نباید به سمت جوانب مورد پسند خود جهت‌گیری کرده یا جوانب دیگر زبان‌شناسی را بر اساس سلیقه‌ی خود کم اهمیت یا بی‌ارزش جلوه دهند.

 

کتب مرتبط با کتاب On Contrastive Linguistics

کتاب On Contrastive Linguistics

وزن 0.4360 گرم
موضوع

Linguistic

سطح

Academic

ناشر

رهنما

نویسنده

Esmail Faghih

سال انتشار

2016

شابک / ISBN

9780826496812

قطع

وزیری

جنس کاغذ

تحریر

نوع جلد

شومیز (نرم)

تعداد صفحات

361

رنگ

تک رنگ (سیاه و سفید)

0 نقد و بررسی
0
0
0
0
0

نقد و بررسی‌ها

پاکسازی فیلتر

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.