کتاب TESS OF THE D'URBERVILLES
TESS OF THE D'URBERVILLES قیمت اصلی 3/000/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 1/800/000 ﷼ است.
بازگشت به محصولات
کتاب Task-based Language Learning and Teaching
Task-Based Language Learning and Teaching قیمت اصلی 2/750/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 1/925/000 ﷼ است.

The Cambridge Encyclopedia of The English Language 2nd Edition

کتاب The Cambridge Encyclopedia of the English Language  اثر David Crystal از انتشارات Cambridge می‌باشد. این کتاب یک مرجع مناسب برای بالا بردن سطح دانش زبان انگلیسی و اطلاعات عمومی می‌باشد.

کتاب The Cambridge Encyclopedia of the English Language دارای بخش‌های مختلفی می‌باشد که در ابتدا به معرفی زبان انگلیسی پرداخته و سپس روش‌های جدیدی که منجر به یادگیری بهتر زبان انگلیسی می‌شود را معرفی می‌کند.

شناسه محصول: 311127

قیمت اصلی 4/000/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 2/400/000 ﷼ است.

0 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

کتاب The Cambridge Encyclopedia of the English Language  اثر David Crystal از انتشارات Cambridge می‌باشد. این کتاب یک مرجع مناسب برای بالا بردن سطح دانش زبان انگلیسی و اطلاعات عمومی می‌باشد.

کتاب The Cambridge Encyclopedia of the English Language دارای بخش‌های مختلفی می‌باشد که در ابتدا به معرفی زبان انگلیسی پرداخته و سپس روش‌های جدیدی که منجر به یادگیری بهتر زبان انگلیسی می‌شود را معرفی می‌کند.

این دایره المعارف شامل بخش‌هایی نظیر واژنامه،علائم اختصاری به کار رفته در کتاب و رفرنس می‌باشد که همگی در بخش انتهای کتاب قرار دارند.

ویرایش دوم کتاب The Cambridge Encyclopedia of the English Language  شامل اطلاعات جدیدی در مورد زبان انگلیسی می‌باشد و این اطلاعات را به دانشجویان و علاقمندان به یادگیری زبان انگلیسی معرفی می‌کند که شامل مواردی از قبیل ساختار زبان،زبان و هویت،صحبت کردن،گوش کردن،نوشتن،خواندن،زبان جهانی و فراگیری زبان می‌باشد و همچنین تحولات عمده ای را که در اواسط دهه 1990 در زمینه مطالعات زبان رخ داده است را بیان می کند.

دو بخش جدید به کتاب اضافه شده است یک بخش شامل مواردی است که بیان کننده افزایش استفاده از ارتباطات دیجیتالی از طریق پیام کوتاه در زبان شناسی می باشد و بخش دیگر در مورد بحرانی که زبان‌های جهان را تحت تاثیر خود قرار داده و تصور می‌شود که  نیمی از آن‌ها در خطر باشند و به زودی از بین خواهند رفت مطالبی را ارائه می‌دهد.

ساختار کتاب The Cambridge Encyclopedia of the English Language

کتاب The Cambridge Encyclopedia of the English Language  شامل یک پیشگفتار یک بخش مقدماتی و شامل پنج بخش و بیست و پنج  فصل است.

بخش اول کتاب Modelling English ازهفت فصل تشکیل شده و  شامل یک نمودار است که روابط بین جنبه‌های مختلف مطالعه در زبان را نشان می‌دهد.

فصل اول در مورد تاریخچه زبان انگلیسی می‌باشد و بقیه فصل‌ها شامل origins of English،انگلیسی قدیم،انگلیسی میانه،انگلیسی مدرن اولیه،انگلیسی مدرن و فصل آخر در مورد world English می‌باشند.

در هر فصل نویسنده مطالبی را در مورد موضاعات اصلی در رابطه با مطالعه زبان از جمله هجی،اصوات،دستور زبان و واژگان و همچنین نقاط عطفی که در تاریخ زبان رخ داده از جمله آنگلوساکسون و شکسپیر ارائه می‌دهد .

بخش دوم  و سوم کتاب به موضوعی که برای خوانندگان کتاب آشنا است یعنی به موضاعات مختلفی که مربوط به واژگان و دستور زبان انگلیسی است از جمله تعریف نحو،مورفولوژی،ساختار گفتاری و ساختار جمله می‌پردازد و در این مورد مطالبی را ارائه می‌دهد.

 

بخش چهارم به جنیه‌های فنی در زبان انگلیسی آوایی ،گفتاری و نوشتاری می‌پردازد و یک گزارش کامل از اساس واج شناسی،آوایی و نوشتن در زبان انگلیسی ارائه می‌دهد. بخش پنجم برخی از مطالب را که مربوط به مطالعات زبان انگلیسی است را به صورت داده و نمودار ارائه می‌دهد.

بخش آخر با استفاده از ابزارهای جدید برخی از موضوعات را که مربوط به فراگیری و مطالعه زبان است را معرفی می‌کند. فصل بیست و چهارم  به نحوه یادگیری و کسب زبان در کودکان می‌پردازد و فصل بیست و پنجم به استفاده از ابزارهای دیجیتالی در تجزیه و تحلیل زبان انگلیسی می‌پردازد مانند فرهنگ لغت الکترونیکی.

دایره المعارف چیست؟

کتاب یا مجموعه ای از کتاب ها که در آن مباحث علمی، ادبی، هنری، اجتماعی و مانند آن ها را به ترتیب حروف الفبایی گردآوری کرده و دربارۀ هریک از آن ها توضیحاتی آمده است.

دایره المعارف‌ها مجموعه‌ای از اطلاعات مورد نیاز علمی و فرهنگی می‌باشند که در یادگیری زبان نقش مهمی دارند و از منابع اصلی در یادگیری زبان به شمار می‌روند.

دایره المعارف یا دانش‌نامه معادل انسیکلوپدیا (Encyclopedia)؛ خلاصه‌ی مستند و قابل فهمی از مجموع اطلاعات بشری – در همه‌ی رشته‌ها یا در رشته‌ای معین- که به ترتیب الفبایی تنظیم شده باشد. دایرﺓالمعارف را حاوی العلوم، فرهنگ علوم و فنون نیز نامیده‌اند.

انواع

دایرﺓالمعارف بر دو نوع است: دایرﺓالمعارف‌های اختصاصی (مقالات مربوط به موضوعی خاص در آن نوشته می‌شود)، و دایرﺓالمعارف‌های عمومی (شامل مطالبی کلی در حوزه‌ی تمام معارف بشری است).

وجه اشتراک

وجه اشتراک دایرﺓ‌المعارف‌ها، لغت‌نامه‌ها، اطلس‌ها، و اصولا مجموعه‌های چند دانشی در این است که همگی به‌عنوان کتاب‌های مرجع شناخته شده‌اند. کتاب‌هایی که افراد برای اطلاعات اجمالی به آنها مراجعه می‌کنند.

هدف دایرﺓ‌المعارف‌نویسی

دایرﺓ‌المعارف ناظر به اطلاعاتی در باب موضوع‌های مختلف و کمابیش مختصر از آنها است. دایره المعارف ‌ها نوعا جزو کتاب‌هایی نیستند که کسی به قصد فرا گرفتن دانشی خاص آنها را از آغاز تا پایان بخواند؛ زیرا با خواندن یک دایره‌المعارف، هر قدر هم که مفصل باشد، کسی پزشک، ریاضی‌دان و یا مورخ نمی‌شود. بلکه هدف هر دایرﺓ‌المعارف‌نویسی این است که اطلاعات اجمالی درباره‌ی یک موضوع خاص را به خواننده عرضه کند.

علت درج نام دانشمند در پایان مقالات

دانشمندان با درج نام خود در پایان مقالاتی که در دایرﺓالمعارف‌ها می‌نویسند، مسئولیت صحت مطالب عرضه شده را بر عهده می‌گیرند و تمام مآخذ و منابع مربوط به موضوع را معرفی می‌کنند. به همین جهت اطلاعاتی که در دانش‌نامه‌ها عرضه می‌شود، باید دقیق،قابل اعتماد، منحصر به واقعیات و خالی از عبارت‌پردازی و لقب‌سازی باشد.

کتب مرتبط با کتاب The Cambridge Encyclopedia of the English Language

برای مطالعه‌ی توصیحات تکمیلی در مورد کتاب The Cambridge Encyclopedia of the English Language اینجا کلیک کنید.

0 دیدگاه
0
0
0
0
0

نقد و بررسی‌ها

پاکسازی فیلتر

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.