-30%
A Handbook of Critical Approaches to Literature 6th Edition
3/200/000 ﷼ قیمت اصلی 3/200/000 ﷼ بود.2/240/000 ﷼قیمت فعلی 2/240/000 ﷼ است.
An Outline of English Literature
1/300/000 ﷼ قیمت اصلی 1/300/000 ﷼ بود.910/000 ﷼قیمت فعلی 910/000 ﷼ است.
A Reader’s Guide to Contemporary Literary Theory 5th Edition
کتاب A Reader’s Guide to Contemporary Literary Theory به بررسی بازتاب تغییر و تحولات مداوم ادبیات مدرن وتحلیل تئوری ادبیات میپردازد.
از نکات مثبت و مهم کتاب A Reader’s Guide to Contemporary Literary Theory میتوان به توضیحات ساده و واضح، مختصر ولی کامل آن اشاره کرد. در این کتاب به طور مساوی به هر دو موضوع “نظریههای اصلی ادبی” و “کتابشناسی” پرداخته شدهاست.
شناسه محصول:
311509
2/150/000 ﷼ قیمت اصلی 2/150/000 ﷼ بود.1/505/000 ﷼قیمت فعلی 1/505/000 ﷼ است.
دانلود فایل ها
راهنمای دانلود فایل
tab1
tab1
راهنمای دانلود با گوشیهای Android
ابتدا برنامه Advanced Download Manger را از گوگلپلی، بازار و یا مایکت دانلود و نصب کنید.
بعد از نصب برنامه Advanced Download Manager در صفحه کتاب مورد نظر دست خود را روی فایلی که میخواهید دانلود کنید، نگه دارید و گزینه Copy link address و یا کپی کردن آدرس پیوند را انتخاب کنید.
سپس وارد برنامه Advanced Download Manager شوید. از نوار پایین برنامه علامت + را انتخاب کنید و سپس لینکی که کپی کردهاید را در بخش لینک قرار دهید و روی گزینه Start کلیک کنید.
پس از اتمام دانلود، با استفاده از اپلیکیشن File Manager گوشی خود وارد پوشه دانلودها و یا Downloads شوید. فایل های دانلود شده را میتوانید در پوشه ADM پیدا کنید. برای پخش کردن فایلهای صوتی و تصویری کتاب هم بهتر است از این روش اقدام کنید.
راهنمای دانلود با گوشیهای IOS (آیفون)
ابتدا برنامه Total Files را از لینک زیر دانلود و نصب کنید.
بعد از نصب برنامه Total Files در صفحه کتاب مورد نظر دست خود را روی فایلی که میخواهید دانلود کنید، نگه دارید و گزینه Copy link address و یا کپی کردن آدرس پیوند را انتخاب کنید.
سپس برنامه Total Files را باز کنید و از منوی پایین صفحه، گزینه کره زمین را انتخاب کنید. حالا داخل نوار بالا لینک دانلود فایل را وارد کنید و بعد گزینه go یا برو را بزنید. دانلود شما شروع میشود.
بعد از اتمام دانلود روی فایل دانلودی کلیک کنید. هنگامی که با سوال Decompress Here مواجه شدید، Ok را انتخاب کنید تا فایل از حالت فشرده خارج شود.
حالا میتوانید از تمام فایلهای دانلودی خودتان استفاده کنید.
راهنمای دانلود با Computer
ابتدا برنامه Internet Download Manager را از لینک زیر دانلود و نصب کنید.
بعد از نصب برنامه Internet Download Manager در صفحه کتاب مورد نظر روی فایلی که میخواهید دانلود کنید، کلیک راست کنید و گزینه Copy link address و یا کپی کردن آدرس پیوند را انتخاب کنید.
سپس برنامه Internet Download Manager را باز کنید و از منوی بالای برنامه گزینه Task و سپس گزینه Add new download و بعد گزینه Ok و بعد Start Download را انتخاب کنید.
راهنمای باز کردن فایلهای نرم افزاری
برای بازکردن فایل های نرم افزاری که معمولا با فرمت ISO هستند، اگر ویندوز شما Windows 10 است کافی است روی آن کلیلک راست کنید و از بخش Open With گزینه Windows Explorer را انتخاب کنید.
فایل ISO مثل یک درایو برای شما باز می شود.
اگر ویندوز شما قدیمی تر از Windows 8 است ابتدا برنامه Virtual Clone Drive را از لینک زیر دانلود و نصب کنید و بعد فایل ISO را با این نرم افزار باز کنید.
راهنمای باز کردن فایلهای Flash
اگر نرم افزار کتاب را دانلود کردید ولی دارای فایلهای فلش هست و اجرا نمیشود فایل نرم افزار فلش پلیر را از لینک زیر دانلود و نصب کنید.
0
نفر در حال مشاهده این محصول هستند!
کتاب A Reader’s Guide to Contemporary Literary Theory به بررسی بازتاب تغییر و تحولات مداوم ادبیات مدرن وتحلیل تئوری ادبیات میپردازد. از نکات مثبت و مهم کتاب A Reader’s Guide to Contemporary Literary Theory میتوان به توضیحات ساده و واضح، مختصر ولی کامل آن اشاره کرد.
در این کتاب به هر دو موضوع “نظریههای اصلی ادبی” و “کتابشناسی” پرداخته شدهاست. کتاب A Reader’s Guide to Contemporary Literary Theory در عین دوری از سادهنگری به موضوعات مورد بحث، موضوعات پیچیده را به وضوح و قابل فهم بیان میکند. این کتاب منبع مناسبی برای دانشجویان رشتهی ادبیات انگلیسی و مطالعات ترجمه است.
ویژگیهای ویرایش پنجم کتاب A Reader’s Guide to Contemporary Literary Theory
Raman Selden نویسندهی ویرایش اول، پس از ویرایش دوم به طرز غمانگیزی در اثر تومور مغزی در گذشت، موفقیت چشمگیر کتاب او به دلیل ساده بیان کردن موضوعات و مطالب باعث شد Peter Widdowson به فکر ویرایش کتاب و چاپ ویرایش سوم بیافتد. در سال 1997 Peter Brooker ویرایش چهارم کتاب را با تغییرات و گسترش مطالب منتشر کرد.
در اواخر سال 2005 به دلیل محبوبیت و موفقیت کتاب بین مخاطبان، پس از گذشت 20 سال از چاپ اول کتاب، زمان مناسبی برای ساخت و پرداخت دوباره به موضوعات کتاب A Reader’s Guide to Contemporary Literary Theory 5th Edition و تجدید مطالب و گسترش آنها بود.
البته لازم به ذکر است مطلبی از محتویات این کتاب حذف نشده بلکه مطالب به روز شده و متناسب با گذر زمان به محتوا اضافه شدهاست.
ساختار کتاب A Reader’s Guide to Contemporary Literary Theory 5th Edition
کتاب A Reader’s Guide to Contemporary Literary Theory، دارای 10 فصل با موضوعات مجزا از هم داشته که هر کدام به یکی از تحولات مدرن پرداختهاست. لیست فصول بدین شرح است:
- New Criticism, moral formalism and F. R. Leavis
- Russian formalism and the Bakhtin School
- Reader-oriented theories
- Structuralist theories
- Marxist theories
- Feminist theories
- Poststricturalist theories
- Postmodernist theories
- Postcolonialist theories
- Gay, lesbian, and queer theories
تاریخچهی ادبیات انگلیسی
اگر قصد بررسی تاریخچهی ادبیات به طور کلی را داشته باشیم، چهار دستهی اصلی زیر را باید مورد بررسی قرار دهیم:
ادبیات انگلیسی باستان (آنگلوساکسون) ادبیات مکتوبی است که ساکسونها و دیگر قبایل ژرمن -مانند جوتها و آنگلها- پس از اتمام جنگ با رومیان و ساکن شدن در انگلستان از خود به جا گذاشتند؛ این نوع از ادبیات با ورود نورمنها پایان یافت.
ژانرهای این ادبیات اشعار حماسی، تذکرهی بزرگان، خطابههای مذهبی، ترجمههایی از کتاب مقدس، آثار حقوقی، شرح وقایع، چیستان و مواردی از این قبیل میباشد. به طور کلی 400 نسخه خطی از این نوع ادبیات باقی مانده است.
ادبیات انگلیسی میانه در سدهی 12 میلادی به عنوان سبک نوینی از ادبیات به میان آمد و میتوان گفت نخستین گونهایست که برای خوانندگان و شنوندگان معاصر قابل درک است. ترجمههای انجیل به انگلیسی میانه، کمک زیادی در تبدیل زبان انگلیسی به زبانی ادبی کردهاند.
سه دستهی اصلی آن، ادبیات مذهبی، عشق درباری و آرتوری است. این نوع ادبیات نیز 331 سال در بین مردم رواج داشت و پس از آن استاندارد چنسری -زبان انگلیسی رایج در لندن- جایگزین آن شد و به صنعت چاپ سامان داد.
دوران مدرن اولیه شامل دورههایی ماند ادبیات رنسانس، دوران الیزابتی، دوران جاکوبی، دوره بازگشت سلطنت و دوران آگوستین است. در پی معرفی صنعت چاپ، ادبیات بومی در انگلستان شکوفا شد و الهامبخش نیایش سراییهای محلی شد. کتاب ادعیه عمومی که تاثیر عمیقی بر ادبیات انگلیسی داشت نیز در همین دوره به تحریر در آمد.
در این دوره نمایشنامههای بزرگی با دو لحن درباری و عامیانه خلق شد و میشود گفت نویسندگان این آثار، همگی از الگوهای ایتالیایی خود تاثیر گرفته بودند.
شکسپیر پس از مرگ به چهرهی ادبی مشهور دوره جاکوبی بدل شد، و متاثر از ادبیات لاتین دست به آفرینش تیپ یا کاراکتر زد؛ اگرچه او هجونویس قهاری نیز بود و همواره رد طنزی ظریف در آثار وی قابل مشاهده است.
ادبیات در سدهی 19 و دورهی رمانتیسیسم انقلابی دیگر بود که منشا آن جنبش رمانتیسم بود. این جنبش، جنبشی فکری، ادبی و هنری بود که سبب پیدایش افسانههای غنایی شد. میتوان گفت نخستین شاعران رمنس نوع جدیدی از گرایش به احساسات و درونگرایی را به ارمغان آوردند.
دوره رمان آمریکایی (از رمانتیسم تا واقع گرایی) توسط نویسندگان ساکن مستعمرات انگلستان آغاز شد که مصمم بودند تا به برتری پایانناپذیر داستانهای بریتانیا پایان دهند. آنها خالق داستان کوتاه، و مبدع داستانهای جنایی بودند.
جنبش رمانتیسیسم که پیش از این غالب بود سبب شد تا بذر مکتب تعالیگرایی در ذهن نویسندگان کاشته شود. داستانهای تخیلی نیز در این دوره بازار گرمی داشتند و آثار ارزشمندی از قبیل عمو سیلاس، کارتیلا و دراکولا به تحریر درآمدند و ژانرهای ادبیات خونآشامی، داستان وحشت، داستان گوتیک و مواردی از این دست را تکمیل کردند.
شخصیت پردازی شرلوک هولمز نیز نمونهای درخشان از این ژانر محسوب میشود. از دیگر ژانرهای این دوره میتوان به ژانر دنیای گمشده -متاثر از کشفیات باستانشناسان و زندگی ماجراجویان- اشاره کرد.
ادبیات کودک در این دوره به عنوان ژانری جداگانه رشد کرد و آثاری به یاد ماندنی همانند آلیس در سرزمین عجایب، جزیرهی گنج و پیتر خرگوشه در این دوره خلق شد.
ادبیات انگلیسی در سدهی 20 وارد دورهی مدرنیسم شد و ادبیات نوگرا را آغاز کرد. این تغییر رویکرد حاصل سرخوردگی نسبت به قطعیت، محافظهکاری و باور به ایدهی حقیقت عینی -که بر ادبیات ویکتوریایی حاکم بود- روی داد. از افراد تاثیر گذار بر این جنبش میتوان به داروین، ماخ، نیچه و فروید اشاره کرد.
پستمدرنیسم به نوعی پایان دورهی مدرنیسم بود و در حقیقت ادامهی آزمایشهای نویسندگان دورهی مدرن در فنون پراکندهسازی، تناقضنمایی و واکنش به ایدههای روشنگرانهای بود که در تاروپود ادبیات مدرنیستها پنهان بود. در ادبیات پستمدرن -درست مانند پستمدرنیسم نیز- توافق دقیقی بر شاخصههای این حوزه وجود ندارد.
کتب مرتبط با کتاب A Reader’s Guide to Contemporary Literary Theory 5th Edition
برای مطالعه توضیحات تکمیلی در مورد کتاب A Reader’s Guide to Contemporary Literary Theory اینجا کلیک کنید.
وزن |
392 گرم |
---|---|
موضوع |
literature , دانشگاهی |
رده سنی |
بزرگسالان بالای 18 سال |
سطح |
Academic |
CEFR |
C1-C2 |
ناشر اصلی |
Routledge |
نویسنده |
Raman Selden , Peter Widdowson and Peter Brooker |
ویرایش |
پنجم |
شابک/ISBN |
9780582894105 |
قطع |
وزیری |
جنس کاغذ |
تحریر |
نوع جلد |
شومیز (نرم |
امتیاز 0 از 5
0 دیدگاه
امتیاز 5 از 5
0
امتیاز 4 از 5
0
امتیاز 3 از 5
0
امتیاز 2 از 5
0
امتیاز 1 از 5
0
.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.
محصولات مشابه
IELTS Principles and Assessment
Out of stock
امتیاز 5.00 از 5
1100 واژه که باید دانست
محصولات موجود
امتیاز 5.00 از 5
English Podcast Tactics for Speaking
Out of stock
امتیاز 5.00 از 5
فرهنگ توصیفی اصطلاحات ادبی ویراست نهم
Out of stock
امتیاز 5.00 از 5
Jolly Phonics 1 FlashCards
محصولات موجود
امتیاز 5.00 از 5
نقد و بررسیها
پاکسازی فیلترهنوز بررسیای ثبت نشده است.