کتاب Lead Like the Legends
Lead Like the Legends قیمت اصلی 1/500/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 1/050/000 ﷼ است.
بازگشت به محصولات
کتاب IELTS Vocabulary For Bands 6.5 and above
Cambridge IELTS Vocabulary for bands 6.5 and above قیمت اصلی 1/300/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 780/000 ﷼ است.

Semiotics The Basics

کتاب Semiotics The Basics نوشته‌ی Daniel Chandler بوده و توسط انتشارات Routledge منتشر شده است. این کتاب به ارائه‌ی مقدماتی و مختصر از مفاهیم کلیدی نشانه‌شناسی پرداخته و از یک حوزه‌ی پیچیده و میان رشته‌ای ابهام زدایی می‌کند. مخاطبان این کتاب بدون داشتن اطلاعات تخصصی در این رشته می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

شناسه محصول: 113900

قیمت اصلی 2/100/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 1/470/000 ﷼ است.

ناموجود

ناموجود

0 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

کتاب Semiotics The Basics نوشته‌ی Daniel Chandler بوده و توسط انتشارات Routledge منتشر شده است. این کتاب به ارائه‌ی مقدماتی و مختصر از مفاهیم کلیدی نشانه‌شناسی پرداخته و از یک حوزه‌ی پیچیده و میان رشته‌ای ابهام زدایی می‌کند. مخاطبان این کتاب بدون داشتن اطلاعات تخصصی در این رشته می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

در طول مسیر، خواننده متوجه خواهد شد که:

  • نشانه چیست؟
  • کدام کدها را بدیهی می‌دانیم؟
  • متن چیست؟
  • چگونه می‌توان از نشانه‌شناسی در تحلیل متن استفاده کرد؟
  • سوسور، پیرس، بارت و یاکوبسون چه کسانی بودند – و چرا در این زمینه مهم هستند؟

ویژگی‌های قابل ذکر می‌توان به واژه‌نامه‌ی اصطلاحات کلیدی و پیشنهادات کتاب برای مطالعه بیشتر اشاره کرد.

درباره‌ی نویسنده‌ی کتاب Semiotics The Basics:

دنیل چندلر یک نشانه‌شناس انگلیسی و استاد گروه مطالعات تئاتر، فیلم و تلویزیون در دانشگاه ابیرستویت است. او از سال ۱۹۸۹ در این دانشگاه مقام کرسی استادی دارد. مشهورترین اثر او Semiotics: The Basics  بوده که اغلب به عنوان پایه‌ای برای دوره‌های دانشگاهی در نشانه‌شناسی استفاده می‌شود.

او در زمانی که میکروکامپیوترها برای اولین بار وارد کلاس شدند، فلسفه ای مترقی و سازه گرا از آموزش را پذیرفت. چندلر با مقاومت در برابر تصویر تبلیغاتی محاسبات در آموزش به عنوان موهبتی برای بهره‌وری آموزشی، رایانه را به عنوان ابزاری برای یادگیری تشخیص داد؛ اما او یک عینیت‌گرایی رایج را که داده‌ها را اطلاعات و اطلاعات را دانش در نظر می‌گرفت، رد کرد و دیدگاه سازنده‌گرایانه‌ای داشت مبنی بر اینکه داده‌ها توسط انسان‌ها به اطلاعات ترجمه می‌شوند، نه رایانه‌ها، و انسان‌ها درباره معنای اطلاعات از طریق گفتگو و بحث مذاکره می‌کنند

ساختار کتاب Semiotics The Basics

کتاب Semiotics The Basics به 7 بخش تقسیم شده که عناوین این بخش‌ها در ادامه آمده است:

  • Models of the sign
  • Signs and things
  • Analysing structures
  • Challenging the literal
  • Codes
  • Textual interactions
  • Prospect and retrospect

درباره‌ی رشته‌ی زبان‌شناسی

زبان‌شناسی (یا به انگلیسی: Linguistics) علمی است که به مطالعه و بررسی روشمند زبان می‌پردازد. در واقع، زبان‌شناسی می‌کوشد تا به پرسش‌هایی بنیادی همچون: «زبان چیست؟»، «زبان چگونه عمل می‌کند و از چه ساخت‌هایی تشکیل شده‌است؟»، «انسان‌ها چگونه با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند؟»، «زبان آدمی با سازوکار ارتباطی دیگر جانوران چه تفاوتی دارد؟»، «کودک چگونه سخن‌گفتن می‌آموزد؟»، «زبان بشر چگونه تکامل یافته‌است؟»، «زبان‌ها چه قرابتی با یکدیگر دارند؟»، «ویژگی‌های مشترک زبان‌های جهان کدامند؟»، «انسان چگونه می‌نویسد و از چه راهی زبان نوشتاری و گفتاری را واکاوی می‌کند؟»، «چرا زبان‌ها دگرگون می‌شوند؟» و… پاسخ گوید.

مطالعات زبان‌شناسی مانند بسیاری دیگر از علوم، به دو شاخه‌ی‌ نظری و کاربردی تقسیم می‌شود. زبان‌شناسی کاربردی، حوزه‌ای بینارشته‌ای بوده که بخش‌هایی از مطالعات زبانی را دربرگرفته و تمرکز آن‌ها بر کاربرد زبان است. زبان‌شناسی کاربردی، برعکس زبان‌شناسی نظری که زبان را به شکل انتزاعی بررسی می‌کند، مشکلات واقعی مرتبط با زبان و راه‌حل‌های آن‌ها را تحلیل کرده و بر کاربران زبان و شیوه‌هایی که آن‌ها زبان را به کار می‌برند، تاکید دارد.

برخی از حوزه‌های علمی زبان‌شناسی کاربردی عبارتند از آموزش زبان، زبان‌شناسی حقوقی، روان‌شناسی زبان، جامعه‌‌شناسی زبان، عصب‌شناسی زبان و فرهنگ‌نویسی.

زبان‌شناسی نظری به تدوین الگوهای دانش زبانی می‌پردازد. حوزه‌های اصلی در زبان‌شناسی نظری شامل نحو، واج‌شناسی، صرف و معناشناسی هستند. اگرچه آواشناسی معمولاً ارتباط تنگاتنگی با واج‌شناسی دارد، اما مثل حوزه‌هایی همچون جامعه‌شناسی زبان و روان‌شناسی زبان، خارج از حوزه‌ی زبان‌شناسی نظری قرار می‌گیرد. زبان‌شناسی نظری همچنین در پی تبیین همگانی‌های زبان -Linguistic universal یا Linguistic universals- است.

فردینان دو سوسور –زبان‌شناس و نشانه‌شناس سوئیسیدر تعیین موضوع زبان‌شناسی چنین گفته است: “تنها هدف حقیقی زبان‌شناسی آن است که زبان را از درون و برای خود مورد پژوهش قرار دهد.” معنای این سخن آن است که زبان‌شناسی، زبان را همان گونه که هست و همان گونه که پدیدار می‌شود مورد بررسی قرار می‌دهد. بنابراین، پژوهشگران همچنان که در هیچ علمی نمی‌توانند ماهیت آن علم را تغییر دهند، در این عرصه نیز این امکان تغییر ماهیت زبان‌شناسی وجود نداشته و از این رو، پژوهشگران این حوزه نباید به سمت جوانب مورد پسند خود جهت‌گیری کرده یا جوانب دیگر زبان‌شناسی را بر اساس سلیقه‌ی خود کم اهمیت یا بی‌ارزش جلوه دهند.

کتب مرتبط با کتاب Semiotics The Basics

An Introduction to Applied Linguistics 3th Edition

کتاب The Research Manual: Design And Statistics For Applied Linguistics

The Ecology and Semiotics of Language Learning: A Sociocultural Perspective

برای مطالعه‌ی توضیحات تکمیلی در مورد کتاب Semiotics The Basics اینجا کلیک کنید.

موضوع

Linguistics , Semiotics

رده سنی

بزرگسالان بالای 18 سال

سطح

Academic

CEFR

C2

لهجه

American

ناشر اصلی

Routledge

نویسنده

Daniel Chandler

ویرایش

دوم

سال انتشار

2007

شابک / ISBN

19113534089713

قطع (سایز)

وزیری ~ 17*24

جنس کاغذ

تحریر

نوع جلد

شومیز (جلد نرم)

تعداد صفحات

307

پاسخ نامه

ندارد

CD/DVD

ندارد

آزمون آزمایشی

ندارد

رنگ

تک رنگ (سیاه و سفید)

0 دیدگاه
0
0
0
0
0

نقد و بررسی‌ها

پاکسازی فیلتر

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.