معرفی کتاب Analysing English Sentences A Minimalist Approach
کتاب Analysing English Sentences a Minimalist Approach به قلم Andrew Radford توسط انتشارات Cambridge منتشر شده است.
این کتاب مناسب دانشجویان و زبانآموزان سطوح پیشرفته است که میخواهند اطلاعات و دانش خود را در زمینهی زبانشناسی افزایش دهند. هدف این کتاب آشنایی مخاطبان با نحوه تجزیهوتحلیل جملات انگلیسی است.
نویسنده در این کتاب مفاهیم دشوار را با بیانی ساده و شیوا برای مخاطبان توضیح داده است و تاحدامکان از بهکارگیری اصطلاحات فنی سخت و پیچیده اجتناب کرده است. راد فورد با فرض کم بودن یا عدم دانش قبلی مخاطب از نحو یا مینیمالیسم، مفاهیم و ایدههای اصلی و نحوهی استفاده از آنها را برای توصیف جنبههای مختلف نحو انگلیسی را تشریح میکند.
ساختار و ویژگیهای کتاب Analysing English Sentences A Minimalist Approach
کتاب Analysing English Sentences A Minimalist Approach در 9 فصل نوشته شده است. بخشهایی تحت عنوان کتاب کار وجود دارد که به زبانآموزان کمک میکند تا دانش تئوری خود را در تجزیهوتحلیل جملات عملی کنند. همچنین واژهنامهای کامل برای مخاطبانی که پیشینه زبانی کمی دارند یا اصلاً هیچ پیشینه زبانی ندارند نیز وجود دارد.
ویژگیهای کتاب Analysing English Sentences A Minimalist Approach
- دارای منابع آنلاین همچون پاورپوینت و پاسخنامه
- مناسب دانشجویان و علاقهمندان به حوزهی زبانشناسی
- تمرینهای مختلف جهت تسلط و درک بهتر
- بیان ساده و روان
فصلهای کتاب Analysing English Sentences A Minimalist Approach
- Grammar
- Structure
- Null constituents
- Head Movement
- Wh-Movement
- A Movement
- Agreement, case and A-movment
- Split projection
- Phases
دربارهی رشتهی زبانشناسی
زبانشناسی (Linguistics) علمی است که به مطالعه و بررسی روشمند زبان میپردازد. در واقع، زبانشناسی میکوشد تا به پرسشهایی بنیادی همچون: «زبان چیست؟»، «زبان چگونه عمل میکند و از چه ساختهایی تشکیل شده است؟»، «انسانها چگونه با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند؟»، «زبان آدمی با سازوکار ارتباطی دیگر جانوران چه تفاوتی دارد؟»، «کودک چگونه سخنگفتن میآموزد؟»، «زبان بشر چگونه تکامل یافته است؟»، «زبانها چه قرابتی با یکدیگر دارند؟»، «ویژگیهای مشترک زبانهای جهان کداماند؟»، «انسان چگونه مینویسد و از چه راهی زبان نوشتاری و گفتاری را واکاوی میکند؟»، «چرا زبانها دگرگون میشوند؟» و… پاسخ گوید.
مطالعات زبانشناسی مانند بسیاری دیگر از علوم، به دو شاخهی نظری و کاربردی تقسیم میشود. زبانشناسی کاربردی، حوزهای بینارشتهای بوده که بخشهایی از مطالعات زبانی را دربرگرفته و تمرکز آنها بر کاربرد زبان است. زبانشناسی کاربردی، برعکس زبانشناسی نظری که زبان را به شکل انتزاعی بررسی میکند، مشکلات واقعی مرتبط با زبان و راهحلهای آنها را تحلیل کرده و بر کاربران زبان و شیوههایی که آنها زبان را به کار میبرند، تاکید دارد.
برخی از حوزههای علمی زبانشناسی کاربردی عبارتاند از آموزش زبان، زبانشناسی حقوقی، روانشناسی زبان، جامعهشناسی زبان، عصبشناسی زبان و فرهنگنویسی.
زبانشناسی نظری به تدوین الگوهای دانش زبانی میپردازد. حوزههای اصلی در زبانشناسی نظری شامل نحو، واجشناسی، صرف و معناشناسی هستند. اگرچه آواشناسی معمولاً ارتباط تنگاتنگی با واجشناسی دارد، اما مثل حوزههایی همچون جامعهشناسی زبان و روانشناسی زبان، خارج از حوزهی زبانشناسی نظری قرار میگیرد. زبانشناسی نظری همچنین در پی تبیین همگانیهای زبان -Linguistic universal یا Linguistic universals- است.
فردینان دو سوسور –زبانشناس و نشانهشناس سوئیسی– در تعیین موضوع زبانشناسی چنین گفته است: “تنها هدف حقیقی زبانشناسی آن است که زبان را از درون و برای خود مورد پژوهش قرار دهد.” معنای این سخن آن است که زبانشناسی، زبان را همان گونه که هست و همان گونه که پدیدار میشود مورد بررسی قرار میدهد. بنابراین، پژوهشگران همچنان که در هیچ علمی نمیتوانند ماهیت آن علم را تغییر دهند، در این عرصه نیز این امکان تغییر ماهیت زبانشناسی وجود نداشته و ازاینرو، پژوهشگران این حوزه نباید به سمت جوانب موردپسند خود جهتگیری کرده یا جوانب دیگر زبانشناسی را بر اساس سلیقهی خود کماهمیت یا بیارزش جلوه دهند.
کتب مربتط با کتاب Analysing English Sentences A Minimalist Approach
برای توضیحات بیشتر اینجا کلیک کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.