New Big Fun 3  
New Big Fun 3   قیمت اصلی: 7/200/000 ریال بود.قیمت فعلی: 5/760/000 ریال.
بازگشت به محصولات
کتاب Oxford Handbook of Commercial Correspondence
Oxford Handbook of Commercial Correspondence قیمت اصلی: 10/000/000 ریال بود.قیمت فعلی: 8/000/000 ریال.

A First Book in Comprehension Precis and Composition

این کتاب نوشتۀ L.G. Alexander است که انتشارات لانگمن (Longman) آن را منتشر کرده است. این کتاب یکی از منابع شناخته‌شده در زمینۀ آموزش زبان انگلیسی است و به‌طور هم‎‌زمان مهارت‌های درک مطلب، خلاصه‌نویسی و نگارش را در دانش‌آموزان تقویت می‌کند. تمامی تمارین طراحی شده به‌گونه‌ای هستند که دانش‌آموزان بتوانند این سه مهارت را به‌طور هم‌زمان بیاموزند و تمرین کنند.

شناسه محصول: 111494

قیمت اصلی: 1/600/000 ریال بود.قیمت فعلی: 1/280/000 ریال.

0 افرادی که اکنون این محصول را تماشا می کنند!

کتاب A First Book in Comprehension Precis and Composition

هدف این کتاب این است که دانش‌آموز را بلافاصله بعد از اتمام دبستان، به اولین گام مهمّ آموزشی، یعنی در درک، دقت و تألیف راهنمایی کند؛ در جایی که زبان انگلیسی به‌عنوان بخش از برنامۀ درسی عمومی تدریس می‌شود.

این کتاب بر این ایده استوار است که در مراحل اول یادگیری، اولین گام، درک دقیق و ترکیب یک چیز است. دانش‌آموز برای نوشتن جملات، پیوستن و مستقل‌کردن آنها به یکدیگر و به‌طور کلی نوشتن پاراگراف، نیاز به تمرین دارد. اگرچه ممکن است کتاب‌های آموزش گرامر، ساختار تمرینی را در نوشتن جملات ارائه دهد، اما دانش‌آموز به‌سختی می‌تواند مهارت‌هایی را که از یک کتاب گرامر آموخته، به نوشتن دقیق و ترکیب‌نویسی منتقل کند.

در سه فصل اول، دانش‌آموز تمام آنچه را که در مورد جملات ساده و مرکب نیاز دارد، یاد خواهد گرفت. ضمناً برای نوشتن نثر مستمر آموزش خواهد دید.

کسانی که به‌دنبال کتابی برای تقویت مهارت زبانی و درک مطلب خود هستند، می‌توانند این کتاب را باتخفیف از سایت انتشارات رهنما خریداری کرده، همچنین برای اطلاعات بیشتر در خصوص سایر کتب مشابه، با کارشناسان فروش انتشارات رهنما در ارتباط باشند.

ساختار و ویژگی‌های کتاب A First Book in Comprehension Precis and Composition

ساختار این کتاب به این شکل است که به‌طور کلی به دو بخش اصلی تقسیم شده است:

بخش اول به درک مطلب (comprehension)، خلاصه‌نویسی (precis) و نگارش (composition) پرداخته است. و بخش دوم، شامل تمرین‌ها، مثال‌ها، پیوست‌ها و راهنماها است.

ویژگی‌های کتاب

  • آموزش سه مهارت مهم در زبان انگلیسی؛ درک مطلب، خلاصه‌نویسی و نگارش
  • آموزش مهارت‌ها به صورت عملی
  • آموزش مرحله‌به‌مرحله؛ شروع از مباحث آسان به پیچیده
  • آمادگی برای آزمون‌های زبان (TOEFL و IELTS)
  • مناسب برای دانش‌آموزان دبیرستانی و سطح مقدماتی که به‌دنبال تقویت مهارت‌های زبانی خود هستند.
  • مناسب برای معلمان زبان که به‌دنبال منبعی جامع برای تدریس مهارت‌های اصلی زبان انگلیسی هستند.
  • سادگی و روانی آموزش، به‌طوری که زبان‌آموزان سطح ابتدایی و متوسط بتوانند از آن استفاده کنند.
  • ارائۀ تمرین‌ها و مثال‌های متنوع

کتب مرتبط با کتاب A First Book in Comprehension Precis and Composition

خرید کتاب A First Book in Comprehension Precis and Composition

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص خرید کتاب‌ A First Book in Comprehension Precis and Composition، با کارشناسان فروش انتشارات رهنما در ارتباط باشید و پس از دریافت راهنمایی‌های لازم، نسبت به خرید و ثبت سفارش اقدام کنید.

رده سنیبزرگسالان
نویسندهL . G . Alexander
ناشر اصلیLongman
سال انتشار1965
قطع (سایز)رقعی ~ 14*21
جنس کاغذتحریر
نوع جلدشومیز (جلد نرم)
رنگتک رنگ (سیاه و سفید)
0 بررسی
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه ارسال کنند.