World English 1 Second Edition Teacher's Book قیمت اصلی 2/000/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 1/600/000 ﷼ است.
بازگشت به محصولات
کتاب Essential Introductory Linguistics
Essential Introductory Linguistics قیمت اصلی 3/850/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 2/695/000 ﷼ است.

Language and Culture

کتاب Language and Culture نوشته‌ی Claire Kramsch از انتشارات معتبر Oxford می‌باشد. در این کتاب مفاهیم کلیدی اجتماعی و فرهنگی زبان با استفاده از عواملی چون زبان‌شناسی، مردم‌شناسی و جامعه‌شناسی بررسی می‌شود.

 

شناسه محصول: 311295

قیمت اصلی 1/000/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 700/000 ﷼ است.

0 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

کتاب Language and Culture نوشته‌ی Claire Kramsch از انتشارات معتبر Oxford می‌باشد. در این کتاب مفاهیم کلیدی اجتماعی و فرهنگی زبان با استفاده از عواملی چون زبان‌شناسی، مردم‌شناسی و جامعه‌شناسی بررسی می‌شود.

در کتاب Language and Culture به مباحثی چون زبان‌ گفتاری، فرهنگ شفایی، ارتباط بین زبان و فرهنگ و زبان و هویت فرهنگی پرداخته شده است. این کتاب برای دانشجویان، پژوهشگران و افرادی که علاقه‌مند به یادگیری زبان می‌باشند منبعی اساسی و مهم به حساب می‌آید.

برای اینکه زبانی را به طور کامل یاد بگیریم باید فرهنگ مردمی که با آن زبان صحبت می‌کنند را هم بفهمیم، و هم یاد بگیریم؛ زیرا یاد گرفتن یک زبان بدون درک فرهنگ مربوط به آن، کاری بیهوده‌ است و این دو مورد عمیقا به هم مرتبط هستند. آشنایی با فرهنگ‌های مختلف به ما کمک می‌کند نسبت به معنای کلمات و اصطلاحات درک عمیق‌تری داشته و با دیگران بهتر و راحت‌تر ارتباط برقرار کنیم. تفاوت دو فرهنگ به خوبی در زبان‌های آن‌ها منعکس می‌شود.

ساختار کتاب Language and Culture

کتاب Language and Culture دارای چهار بخش است؛ بررسی متن‌‍‌‌های موجود در کتاب، گزیده مقالات، فهرست واژگان و منابع از بخش‌‍‌های اصلی این کتاب می‌باشند.

این کتاب به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود:

  • بخش اول شامل هفت فصل بوده که در فصل اول این بخش، ارتباط میان زبان و فرهنگ بررسی شده و در مورد فرهنگ، زبان و نسبیت زبانی مباحثی را ارائه می‌دهد.

فصل دوم و سوم در مورد نشانه‌های زبانی، مفهوم نشانه‌ها، رمزگذاری فرهنگی، نمادها و بافت فرهنگی، نقش طرف‌های گفتگو در تعبیر فرهنگ و بافت موقعیتی صحبت به میان می‌آورد.

فصل چهارم در مورد زبان گفتاری و شفاهی مطالبی را ارائه کرده و در فصل پنجم به بررسی زبان چاپی و فرهنگ کتبی، زبان و نوشتار، چاپ، ساختار اجتماعی، رویداد سواد آموزی و ژانر می‌پردازد.

فصل ششم در مورد هویت فرهنگی، معیار زبان، ملیت‌گرایی زبان و نماد فرهنگی مطالبی را ارائه می‌دهد.

در فصل هفتم درباره‌ی مسائل کنونی فرهنگ زبان مانند اصالت فرهنگی و چند فرهنگی مطالبی را تدوین کرده است.

  • بخش دوم کتاب شامل مجموعه‌ای از مقالات محققان و نظریه‌پردازان در حوزه‌ی زبان و فرهنگ بوده و در قسمت پایانی کتاب، منابع و فهرست واژگان برای استفاده‌ی زبان‌آموزان قرار گرفته است.

درباره‌ی رشته‌ی زبان‌شناسی

زبان‌شناسی (یا به انگلیسی: Linguistics) علمی است که به مطالعه و بررسی روشمند زبان می‌پردازد. در واقع، زبان‌شناسی می‌کوشد تا به پرسش‌هایی بنیادی همچون:

«زبان چیست؟»،

«زبان چگونه عمل می‌کند و از چه ساخت‌هایی تشکیل شده‌است؟»،

«انسان‌ها چگونه با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند؟»،

«زبان آدمی با سازوکار ارتباطی دیگر جانوران چه تفاوتی دارد؟»،

«کودک چگونه سخن‌گفتن می‌آموزد؟»،

«زبان بشر چگونه تکامل یافته‌است؟»،

«زبان‌ها چه قرابتی با یکدیگر دارند؟»،

«ویژگی‌های مشترک زبان‌های جهان کدامند؟»،

«انسان چگونه می‌نویسد و از چه راهی زبان نوشتاری و گفتاری را واکاوی می‌کند؟»،

«چرا زبان‌ها دگرگون می‌شوند؟» و… پاسخ گوید.

مطالعات زبان‌شناسی مانند بسیاری دیگر از علوم، به دو شاخه‌ی‌ نظری و کاربردی تقسیم می‌شود. زبان‌شناسی کاربردی، حوزه‌ای بینارشته‌ای بوده که بخش‌هایی از مطالعات زبانی را دربرگرفته و تمرکز آن‌ها بر کاربرد زبان است. زبان‌شناسی کاربردی، برعکس زبان‌شناسی نظری که زبان را به شکل انتزاعی بررسی می‌کند، مشکلات واقعی مرتبط با زبان و راه‌حل‌های آن‌ها را تحلیل کرده و بر کاربران زبان و شیوه‌هایی که آن‌ها زبان را به کار می‌برند، تاکید دارد.

برخی از حوزه‌های علمی زبان‌شناسی کاربردی عبارتند از آموزش زبان، زبان‌شناسی حقوقی، روان‌شناسی زبان، جامعه‌‌شناسی زبان، عصب‌شناسی زبان و فرهنگ‌نویسی.

زبان‌شناسی نظری به تدوین الگوهای دانش زبانی می‌پردازد. حوزه‌های اصلی در زبان‌شناسی نظری شامل نحو، واج‌شناسی، صرف و معناشناسی هستند. اگرچه آواشناسی معمولاً ارتباط تنگاتنگی با واج‌شناسی دارد، اما مثل حوزه‌هایی همچون جامعه‌شناسی زبان و روان‌شناسی زبان، خارج از حوزه‌ی زبان‌شناسی نظری قرار می‌گیرد. زبان‌شناسی نظری همچنین در پی تبیین همگانی‌های زبان -Linguistic universal یا Linguistic universals- است.

فردینان دو سوسور –زبان‌شناس و نشانه‌شناس سوئیسیدر تعیین موضوع زبان‌شناسی چنین گفته است: “تنها هدف حقیقی زبان‌شناسی آن است که زبان را از درون و برای خود مورد پژوهش قرار دهد.” معنای این سخن آن است که زبان‌شناسی، زبان را همان گونه که هست و همان گونه که پدیدار می‌شود مورد بررسی قرار می‌دهد. بنابراین، پژوهشگران همچنان که در هیچ علمی نمی‌توانند ماهیت آن علم را تغییر دهند، در این عرصه نیز این امکان تغییر ماهیت زبان‌شناسی وجود نداشته و از این رو، پژوهشگران این حوزه نباید به سمت جوانب مورد پسند خود جهت‌گیری کرده یا جوانب دیگر زبان‌شناسی را بر اساس سلیقه‌ی خود کم اهمیت یا بی‌ارزش جلوه دهند.

کتب مرتبط با کتاب Language and Culture

برای مطالعه توضیحات تکمیلی در مورد کتاب Language and Culture اینجا کلیک کنید.

وزن

168 گرم

موضوع

Academic , Language and Culture

رده سنی

بزرگسالان بالای 18 سال

سطح

Academic

CEFR

None

لهجه

None

ناشر اصلی

Oxford

ناشر

رهنما

نویسنده

H.G.Widdowson , Claire Kramsch

سال انتشار

1998

شابک/ISBN

978-0194372145

قطع

رقعی

جنس کاغذ

تحریر

نوع جلد

شومیز (نرم

تعداد صفحات

134

پاسخ نامه

ندارد

CD/DVD

ندارد

آزمون آزمایشی

ندارد

رنگ

تک رنگ (سیاه و سفید)

0 دیدگاه
0
0
0
0
0

نقد و بررسی‌ها

پاکسازی فیلتر

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.