کتاب The Norton Anthology English Literature Volume C 9th Edition
The Norton Anthology English Literature Volume C 9th Edition قیمت اصلی 5/000/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 4/000/000 ﷼ است.
بازگشت به محصولات
کتاب The Norton Anthology English Literature Volume E 9th Edition
The Norton Anthology English Literature Volume E 9th Edition قیمت اصلی 4/800/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 3/840/000 ﷼ است.

The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition

 

 

شناسه محصول: 513434

قیمت اصلی 7/250/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 5/800/000 ﷼ است.

0 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition به هستی‌شناسی ادبیات انگلیسی و مسائلی که با ادبیات انگلیسی در تعامل هستند (از جمله نقاشی، صنعت، سیاست و…) ادبیات رمانتیس صده‌ی بیست میلادی و پس از آن در بریتانیای کبیر می‌پردازد. مطالب کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition چنان کامل و مستند است که می‌توان از آن به عنوان یکی از مهم‌ترین آثار در این شاخه یاد شود. کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition یکی از منابع اکثر پژوهشات و تحقیق‌های می‌باشد. لازم به ذکر است کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition نه تنها منبع فوق‌العاده مناسبی برای دانشجویان رشته‌های مرتبط (مطالعات ترجمه، ادبیات انگلیسی و…) است بلکه افرادی که خواهان تکمیل اطلاعات خود در زمینه‌ی ادبیات انگلیسی هستند و قصد پیگیری جدی ادبیات انگلیسی در قرون مختلف را دارند، با مطالعه‌ی کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition به هدف خود خواهند رسید.

به دلیل طولانی بودن مطالب و نیاز به تأمل در ادبیات انگلیسی، کتاب قطوری است و به مطالب ادبیات رمانتیس در صده‌ی بیست میلادی و پس از آنِ بریتانیا در یک جلد، هرچند قطور  پرداخته شده‌است. این مجموعه کتاب توسط بیش از هشت میلیون دانشجو مورد مطالعه قرار گرفته و در بسیاری از دانشگاه‌های معتبر جهان تدریس می‌شود. ناشر در پنجاهمین سال نشر، کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition را به‌روزرسانی و ویرایش نهم آن را منتشر کرده است. محتوای The Norton Anthology مطمئنا برای دانشجویان و اساتید، به خصوص دانشجویان دوره‌ی کارشناسی ادبیات انگلیسی و مطالعات ترجمه بسیار کارآمد خواهد بود.

به هستی‌شناسی ادبیات انگلیسی و مسائلی که با ادبیات انگلیسی در تعامل هستند (از جمله نقاشی، صنعت، سیاست و…) ادبیات رمانتیس صده‌ی بیست میلادی  و پس از آن در بریتانیای کبیر می‌پردازد. مطالب کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition چنان کامل و مستند است که می‌توان از آن به عنوان یکی از مهم‌ترین آثار در این شاخه یاد شود. کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition یکی از منابع اکثر پژوهشات و تحقیق‌های می‌باشد. لازم به ذکر است کتابThe Norton Anthology Volume D  نه تنها منبع فوق‌العاده مناسبی برای دانشجویان رشته‌های مرتبط (مطالعات ترجمه، ادبیات انگلیسی و…) است بلکه افرادی که خواهان تکمیل اطلاعات خود در زمینه‌ی ادبیات انگلیسی هستند و قصد پیگیری جدی ادبیات انگلیسی در قرون مختلف را دارند، با مطالعه‌ی کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition به هدف خود خواهند رسید.

به دلیل طولانی بودن مطالب و نیاز به تأمل در ادبیات انگلیسی کتاب قطوری است و به مطالب ادبیات رمانتیس در صده‌ی بیست میلادی و پس از آن در بریتانیا در یک جلد، هرچند قطور  پرداخته شده‌است. این مجموعه کتاب توسط بیش از هشت میلیون دانشجو مورد مطالعه قرار گرفته و در بسیاری از دانشگاه‌های معتبر جهان تدریس می‌شود. ناشر در پنجاهمین سال نشر، این کتاب را به‌روزرسانی و ویرایش نهم آن را منتشر کرده است. محتوای The Norton Anthology   مطمئنا برای دانشجویان و اساتید، به خصوص دانشجویان دوره‌ی کارشناسی ادبیات انگلیسی و مطالعات ترجمه بسیار کارآمد خواهد بود.

ساختار کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition

کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition تمام جوانب ادبیات انگلیسی در سال‌های پیش از سال 1913 به بعد را با چنان دید وسیع و نگاه جزئی‌نگری مورد بررسی قرار داده که با مطالعه‌ی کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition ، حس سفر در زمان و هم‌قدم شدن با تاریخ در شما زنده می‌شود. در کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition به مقوله‌ا‌ی که در تمام اتفاقات آن صده دخیل بود “The Romantic Period”  پرداخته است.

به عنوان مثال و برای معرفی بهتر محتوای کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition :

در  The Romantic Period به بررسی آثار آنا لتیتا، شارلوت اسمیت، ویلیام بلیک، رابرت بورنس و… پرداخته است.

چیستی و تاریخچه‌ی ادبیات انگلیسی

ادبیات انگلیسی (English Literature) به مجموع متون، تصنیف و اشعاری گفته می‌شود که توسط نویسندگان، شاعران و سخنوران به زبان‌ انگلیسی به رشته‌ی تحریر در آمده است. گستردگی زبان انگلیسی سبب شده تا نویسندگان و ادبای بزرگ تاریخ، آثاری به این زبان خلق کنند. رشته‌ی ادبیات انگلیسی نیز از رشته‌های پرطرفدار دانشگاهی در سرتاسر جهان بوده و در بین دانشجویان از محبوبیت فراوانی برخوردار است.

تاریخچه‌ی ادبیات انگلیسی

اگر قصد بررسی تاریخچه‌ی ادبیات به طور کلی را داشته باشیم، چهار دسته‌ی اصلی زیر را باید مورد بررسی قرار دهیم:

  • ادبیات انگلیسی باستان (آنگلوساکسون) ادبیات مکتوبی است که ساکسون‌ها و دیگر قبایل ژرمن -مانند جوت‌ها و آنگل‌ها- پس از اتمام جنگ با رومیان و ساکن شدن در انگلستان از خود به جا گذاشتند؛ این نوع از ادبیات با ورود نورمن‌ها پایان یافت. ژانرهای این ادبیات اشعار حماسی، تذکره‌ی بزرگان، خطابه‌های مذهبی، ترجمه‌هایی از کتاب مقدس، آثار حقوقی، شرح وقایع، چیستان و مواردی از این قبیل می‌باشد. به طور کلی 400 نسخه خطی از این نوع ادبیات باقی مانده است.
  • ادبیات انگلیسی میانه در سده‌ی 12 میلادی به عنوان سبک نوینی از ادبیات به میان آمد و می‌توان گفت نخستین گونه‌ایست که برای خوانندگان و شنوندگان معاصر قابل درک است. ترجمه‌های انجیل به انگلیسی میانه، کمک زیادی در تبدیل زبان انگلیسی به زبانی ادبی کرده‌اند. سه دسته‌ی اصلی آن، ادبیات مذهبی، عشق درباری و آرتوری است. این نوع ادبیات نیز 331 سال در بین مردم رواج داشت و پس از آن استاندارد چنسری -زبان انگلیسی رایج در لندن- جایگزین آن شد و به صنعت چاپ سامان داد.
  • دوران مدرن اولیه شامل دوره‌هایی ماند ادبیات رنسانس، دوران الیزابتی، دوران جاکوبی، دوره بازگشت سلطنت و دوران آگوستین است. در پی معرفی صنعت چاپ، ادبیات بومی در انگلستان شکوفا شد و الهام‌بخش نیایش سرایی‌های محلی شد. کتاب ادعیه عمومی که تاثیر عمیقی بر ادبیات انگلیسی داشت نیز در همین دوره به تحریر در آمد. در این دوره نمایشنامه‌های بزرگی با دو لحن درباری و عامیانه خلق شد و می‌شود گفت نویسندگان این آثار، همگی از الگوهای ایتالیایی خود تاثیر گرفته بودند. شکسپیر پس از مرگ به چهره‌ی ادبی مشهور دوره جاکوبی بدل شد، و متاثر از ادبیات لاتین دست به آفرینش تیپ یا کاراکتر زد؛ اگرچه او هجونویس قهاری نیز بود و همواره رد طنزی ظریف در آثار وی قابل مشاهده است.
  • ادبیات در سده‌ی 19 و دوره‌ی رمانتیسیسم انقلابی دیگر بود که منشا آن جنبش رمانتیسم بود. این جنبش، جنبشی فکری، ادبی و هنری بود که سبب پیدایش افسانه‌های غنایی شد. می‌توان گفت نخستین شاعران رمنس نوع جدیدی از گرایش به احساسات و درونگرایی را به ارمغان آوردند.
  • دوره رمان آمریکایی (از رمانتیسم تا واقع گرایی) توسط نویسندگان ساکن مستعمرات انگلستان آغاز شد که مصمم بودند تا به برتری پایان‌ناپذیر داستان‌های بریتانیا پایان دهند. آن‌ها خالق داستان کوتاه، و مبدع داستان‌های جنایی بودند. جنبش رمانتیسیسم که پیش از این غالب بود سبب شد تا بذر مکتب تعالی‌گرایی در ذهن نویسندگان کاشته شود. داستان‌های تخیلی نیز در این دوره بازار گرمی داشتند و آثار ارزشمندی از قبیل عمو سیلاس، کارتیلا و دراکولا به تحریر درآمدند و ژانرهای ادبیات خون‌آشامی، داستان وحشت، داستان گوتیک و مواردی از این دست را تکمیل کردند. شخصیت پردازی شرلوک هولمز نیز نمونه‌ای درخشان از این ژانر محسوب می‌شود. از دیگر ژانرهای این دوره می‌توان به ژانر دنیای گمشده -متاثر از کشفیات باستان‌شناسان و زندگی ماجراجویان- اشاره کرد.
  • ادبیات کودک در این دوره به عنوان ژانری جداگانه رشد کرد و آثاری به یاد ماندنی همانند آلیس در سرزمین عجایب، جزیره‌ی گنج و پیتر خرگوشه در این دوره خلق شد.
  • ادبیات انگلیسی در سده‌ی 20 وارد دوره‌ی مدرنیسم شد و ادبیات نوگرا را آغاز کرد. این تغییر رویکرد حاصل سرخوردگی نسبت به قطعیت، محافظه‌کاری و باور به ایده‌ی حقیقت عینی -که بر ادبیات ویکتوریایی حاکم بود- روی داد. از افراد تاثیر گذار بر این جنبش می‌توان به داروین، ماخ، نیچه و فروید اشاره کرد.
  • پست‌مدرنیسم به نوعی پایان دوره‌ی مدرنیسم بود و در حقیقت ادامه‌ی آزمایش‌های نویسندگان دوره‌ی مدرن در فنون پراکنده‌سازی، تناقض‌نمایی و واکنش به ایده‌های روشنگرانه‌ای بود که در تاروپود ادبیات مدرنیست‌ها پنهان بود. در ادبیات پست‌مدرن -درست مانند پست‌مدرنیسم نیز- توافق دقیقی بر شاخصه‌های این حوزه وجود ندارد.

کتب مرتبط با کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition

برای مطالعه توضیحات تکمیلی کتاب The Norton Anthology English Literature Volume D 9th Edition اینجا کلیک کنید.

وزن

1.152 گرم

موضوع

Academic , literature , دانشگاهی

رده سنی

بزرگسالان بالای 18 سال

ناشر اصلی

W. W. Norton & Company

نویسنده

M. H. Abrams (Author) , Stephen Greenblatt (Editor) , Carol T. Christ (Editor) , Alfred David Ph.D. (Editor) , Barbara K. Lewalski Ph.D. (Editor) , Lawrence Lipking Ph.D. (Editor) , George M. Logan Ph.D. (Editor) , & 8 more

سال انتشار

2012

شابک/ISBN

9780393912487

قطع

وزیری

جنس کاغذ

تحریر

نوع جلد

شومیز (نرم)

تعداد صفحات

1014

پاسخ نامه

ندارد

CD/DVD

ندارد

آزمون آزمایشی

ندارد

رنگ

تک رنگ (سیاه و سفید)

0 دیدگاه
0
0
0
0
0

نقد و بررسی‌ها

پاکسازی فیلتر

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.