کتاب Oh La La 3
Oh La La 3 قیمت اصلی ۲/۷۰۰/۰۰۰ ﷼ بود.قیمت فعلی ۱/۶۲۰/۰۰۰ ﷼ است.
بازگشت به محصولات
کتاب Oxford Read and Imagine Early Starter The Picnic, Apples and Bananas, Spider Spider, What's This
Oxford Read and Imagine Early Starter The Picnic, Apples and Bananas, Spider Spider, What's This قیمت اصلی ۶۰۰/۰۰۰ ﷼ بود.قیمت فعلی ۳۶۰/۰۰۰ ﷼ است.

Oxford Read and Imagine 3 Soccer in the Street

موضوع: story book , Vocabulary

رده سنی: خردسالان 3 تا 7 سال , کودکان 7 تا 12 سال

سطح: Starter

CEFR: A1

ناشر اصلی: Oxford University Press

شناسه محصول: 915733

قیمت اصلی ۶۰۰/۰۰۰ ﷼ بود.قیمت فعلی ۳۶۰/۰۰۰ ﷼ است.

0 افرادی که اکنون این محصول را تماشا می کنند!

کتاب Oxford Read and Imagine 3 Soccer in the Street

داستان Soccer in the Street از مجموعه کتاب‌های Oxford Read and Imagine در سطح Level 3 قرار دارد و مناسب خردسالان و کودکانی است که در ابتدای مسیر یادگیری زبان انگلیسی هستند. در این سطح، متن‌های داستان بلندتر شده و زبان‌آموزان نیاز دارند حداقل دانشی درباره زبان و واژگان مرتبط با داستان داشته باشند.

در داستان، بن به دنبال خرید کفش‌های ورزشی جدید برای فوتبال بازی کردن است و در همین مسیر با پسری به نام ویکتور آشنا می‌شود. ویکتور بازیکن فوتبال فوق‌العاده‌ای است و در خیابان‌ها بازی می‌کند. بن و ویکتور دوست می‌شوند و بن درس‌های مهمی از او می‌گیرد. از طریق این داستان، زبان‌آموزان با واژگان و فعل‌های مرتبط با ورزش و بازی‌های گروهی آشنا می‌شوند.

مجموعه کتاب‌های Oxford Read and Imagine، مسیر آموزش زبان را برای کودکان جذاب و سرگرم‌کننده می‌کند و مهارت‌های خواندن و درک مطلب را تقویت می‌کند. این مجموعه در ۹ سطح Early Starter، Starter، Beginner و 1 تا 6 Level توسط Oxford منتشر شده است و مخاطبان آن، کودکان و خردسالانی هستند که تازه مسیر یادگیری زبان انگلیسی را آغاز کرده‌اند.

با مطالعه این کتاب، علاوه بر یادگیری لغات جدید، انگیزه و علاقه کودکان به زبان انگلیسی نیز افزایش می‌یابد، بنابراین خرید کتاب داستان انگلیسی آکسفورد رید اند ایمجین برای والدین و معلمان یک انتخاب مناسب و کاربردی است.

ساختار و ویژگی‌های کتاب Oxford Read and Imagine 3 Soccer in the Street

در مجموعه کتاب‌های Oxford Read and Imagine با رزی، بن، پدربزرگ و رباتی با نام کلانک که شخصیت‌های اصلی داستان هستند، به سفرهای هیجان انگیز می‌روید و وارد ماجراجویی‌های جذاب می‌شوید.

در هر جلد از این مجموعه بعد از هر داستان کوتاه، تمرینات مختلف که مرتبط با همان داستان هستند برای زبان‌آموزان وجود دارد تا یادگیری خود را به چالش بکشند. بعد از اتمام تمرین‌ها لغت‌نامه تصویری برای کلمات جدید قرار گرفته است. کتاب‌کار هر جلد در انتهای کتاب به صورت سیاه و سفید وجود دارد تا کودکان بتوانند با حل تمرینات یادگیری خود را تثبیت کنند.

در هر داستان، کودکان با واژگان پرکاربرد و پایه‌ای مانند واژگان مربوط به رنگ‌ها، اشیاء، لباس، اعضای بدن، حیوانات، اصطلاحاتی برای برقراری ارتباط با دیگران آشنا می‌شوند. همچنین در هر داستان یک یا چندتا از فعل‌های ساده و پرکاربرد انگلیسی را یاد می‌گیرند.

ویژگی‌های کتاب:

  • داستان‌های مصور تمام رنگی
  • داستان‌های کوتاه مناسب زبان‌آموزان کودک و خردسال
  • داستان‌های جذاب سطح بندی شده
  • لغت‌نامه تصویری
  • تمرین‌های متنوع جهت تسلط بیشتر
  • تصویرگری مناسب با سن کودکان و خردسالان
  • تنوع موضوعات و لغات
  • همراه با CD جهت تمرین تلفظات با دو لهجه American و British

کتب مرتبط با کتاب Oxford Read and Imagine 3 Soccer in the Street

برای مطالعۀ توضیحات تکمیلی دربارۀ کتاب Oxford Read and Imagine 3 Soccer in the Street، اینجا کلیک کنید.

خرید کتاب Oxford Read and Imagine 3 Soccer in the Street

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص خرید کتاب Oxford Read and Imagine 3 Soccer in the Street، با کارشناسان فروش انتشارات رهنما در ارتباط باشید و پس از دریافت راهنمایی‌های لازم، نسبت به خرید و ثبت سفارش اقدام کنید.

موضوع

story book

,

Vocabulary

رده سنی

خردسالان 3 تا 7 سال

,

کودکان 7 تا 12 سال

سطح

Starter

CEFR

A1

ناشر اصلی

Oxford University Press

نویسنده

Paul Shipton

سال انتشار

2015

شابک / ISBN

9780194723305

قطع (سایز)

وزیری ~ 17*24

جنس کاغذ

گلاسه

نوع جلد

شومیز (جلد نرم)

تعداد صفحات

63

پاسخ نامه

ندارد

CD/DVD

دارد

رنگ

چهار رنگ ( تمام رنگی)

0 بررسی
0
0
0
0
0

نقد و بررسی‌ها

پاک‌کردن فیلترها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.