راست و دروغ قیمت اصلی 150/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 120/000 ﷼ است.
بازگشت به محصولات

Introducing Sociolinguistics

کتاب Introducing Sociolinguistics  نوشته‌ی  Miriam Meyerhoff و چاپ شده توسط انتشارات Routledge قدردانی کامل و به‌روزی از ماهیت بین‌رشته‌ای این رشته ارائه می‌کند و مسائل پایه، پیشرفت‌های اخیر و بحث‌های جاری را پوشش داده ، داده‌های آشنا یا کلاسیک را به روش‌های جدید ارائه می‌کند و نمونه‌های آشنا را از طیف گسترده‌ای از زبان‌ها و تنظیمات اجتماعی تکمیل می‌کند.

شناسه محصول: 116377

قیمت اصلی 2/100/000 ﷼ بود.قیمت فعلی 1/470/000 ﷼ است.

0 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

کتاب Introducing Sociolinguistics  نوشته‌ی  Miriam Meyerhoff و چاپ شده توسط انتشارات Routledge قدردانی کامل و به‌روزی از ماهیت بین‌رشته‌ای این رشته ارائه می‌کند و مسائل پایه، پیشرفت‌های اخیر و بحث‌های جاری را پوشش داده ، داده‌های آشنا یا کلاسیک را به روش‌های جدید ارائه می‌کند و نمونه‌های آشنا را از طیف گسترده‌ای از زبان‌ها و تنظیمات اجتماعی تکمیل می‌کند. این به وضوح الگوها و سیستم‌هایی را توضیح می‌دهد که زیربنای تنوع زبان در کاربرد، و همچنین راه‌هایی که در آن تناوب بین انواع زبان‌های مختلف، سبک شخصی، قدرت اجتماعی و هویت ملی را نشان می‌دهد.

فصل‌های کتاب Introducing Sociolinguistics شامل تمرین‌هایی است که خوانندگان را قادر می‌سازد تا به طور انتقادی با متن درگیر شوند، باکس‌هایی که بین زبان‌شناسی اجتماعی و نظریه‌های زبان‌شناختی ارتباط برقرار می‌کنند، و افزودنی‌های مختصری که تضمین می‌کنند کتاب را به خواندنی مفید و لذت‌بخش تبدیل کنند. این متن با یک واژه نامه کامل از اصطلاحات و پیشنهادات برای مطالعه بیشتر، تمام ابزارهایی را که دانش آموزان برای تسلط عالی به زبان‌شناسی اجتماعی نیاز دارند، در اختیارشان قرار می‌دهد. همچنین می‌توان از آن در ارتباط با The Routledge Sociolinguistics Reader، Doing Sociolinguistics و منابع آنلاین به اشتراک گذاشته شده توسط هر سه کتاب استفاده کرد.

ویژگی‌های ویرایش سوم کتاب Introducing Sociolinguistics :

  • هر فصل با تحقیقات فعلی در این زمینه، از جمله مطالبی در مورد چندزبانگی و تغییر طول عمر، بازبینی و به روز شده است.
  • بخش Connections with theory and Facts: No, really?در سراسر کتاب گنجانده شده‌اند.
  • داده‌های مربوط به زبان‌های اشاره، زبان‌شناسی تاریخی و زبان‌شناسی اجتماعی آسیا-اقیانوسیه بازبینی و گسترش یافته‌اند.
  • یک وب‌سایت کاملاً جدید همراه با مثال‌ها و تمرین‌های بیشتر

ساختار کتاب Introducing Sociolinguistics

کتاب Introducing Sociolinguistics دارای 12 چپتر بوده که هر کدام به قسمت‌های مختلفی تقسیم می‌شوند.

عناوین این چپتر‌ها در ادامه آمده است :

  • Chapter 1 Introduction;
  • Chapter 2 Variation and language;
  • Chapter 3 Variation and style;
  • Chapter 4 Language attitudes;
  • Chapter 5 Verbal politeness – interactional options;
  • Chapter 5 Verbal politeness – interactional options;
  • Chapter 6 Multilingualism and language choice;
  • Chapter 7 Real time and apparent time;
  • Chapter 8 Social class;
  • Chapter 9 Social networks and communities of practice;
  • Chapter 10 Gender;
  • Chapter 11 Language contact;
  • Chapter 12 Looking back and looking ahead;

درباره‌ی رشته‌ی زبان‌شناسی

زبان‌شناسی (یا به انگلیسی: Linguistics) علمی است که به مطالعه و بررسی روشمند زبان می‌پردازد. در واقع، زبان‌شناسی می‌کوشد تا به پرسش‌هایی بنیادی همچون: «زبان چیست؟»، «زبان چگونه عمل می‌کند و از چه ساخت‌هایی تشکیل شده‌است؟»، «انسان‌ها چگونه با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند؟»، «زبان آدمی با سازوکار ارتباطی دیگر جانوران چه تفاوتی دارد؟»، «کودک چگونه سخن‌گفتن می‌آموزد؟»، «زبان بشر چگونه تکامل یافته‌است؟»، «زبان‌ها چه قرابتی با یکدیگر دارند؟»، «ویژگی‌های مشترک زبان‌های جهان کدامند؟»، «انسان چگونه می‌نویسد و از چه راهی زبان نوشتاری و گفتاری را واکاوی می‌کند؟»، «چرا زبان‌ها دگرگون می‌شوند؟» و… پاسخ گوید.

مطالعات زبان‌شناسی مانند بسیاری دیگر از علوم، به دو شاخه‌ی‌ نظری و کاربردی تقسیم می‌شود. زبان‌شناسی کاربردی، حوزه‌ای بینارشته‌ای بوده که بخش‌هایی از مطالعات زبانی را دربرگرفته و تمرکز آن‌ها بر کاربرد زبان است. زبان‌شناسی کاربردی، برعکس زبان‌شناسی نظری که زبان را به شکل انتزاعی بررسی می‌کند، مشکلات واقعی مرتبط با زبان و راه‌حل‌های آن‌ها را تحلیل کرده و بر کاربران زبان و شیوه‌هایی که آن‌ها زبان را به کار می‌برند، تاکید دارد.

برخی از حوزه‌های علمی زبان‌شناسی کاربردی عبارتند از آموزش زبان، زبان‌شناسی حقوقی، روان‌شناسی زبان، جامعه‌‌شناسی زبان، عصب‌شناسی زبان و فرهنگ‌نویسی.

زبان‌شناسی نظری به تدوین الگوهای دانش زبانی می‌پردازد. حوزه‌های اصلی در زبان‌شناسی نظری شامل نحو، واج‌شناسی، صرف و معناشناسی هستند. اگرچه آواشناسی معمولاً ارتباط تنگاتنگی با واج‌شناسی دارد، اما مثل حوزه‌هایی همچون جامعه‌شناسی زبان و روان‌شناسی زبان، خارج از حوزه‌ی زبان‌شناسی نظری قرار می‌گیرد. زبان‌شناسی نظری همچنین در پی تبیین همگانی‌های زبان -Linguistic universal یا Linguistic universals- است.

فردینان دو سوسور –زبان‌شناس و نشانه‌شناس سوئیسیدر تعیین موضوع زبان‌شناسی چنین گفته است: “تنها هدف حقیقی زبان‌شناسی آن است که زبان را از درون و برای خود مورد پژوهش قرار دهد.” معنای این سخن آن است که زبان‌شناسی، زبان را همان گونه که هست و همان گونه که پدیدار می‌شود مورد بررسی قرار می‌دهد. بنابراین، پژوهشگران همچنان که در هیچ علمی نمی‌توانند ماهیت آن علم را تغییر دهند، در این عرصه نیز این امکان تغییر ماهیت زبان‌شناسی وجود نداشته و از این رو، پژوهشگران این حوزه نباید به سمت جوانب مورد پسند خود جهت‌گیری کرده یا جوانب دیگر زبان‌شناسی را بر اساس سلیقه‌ی خود کم اهمیت یا بی‌ارزش جلوه دهند.

 

کتب مرتبط با کتاب Introducing Sociolinguistics

برای مطالعه توضیحات تکمیلی در مورد کتاب Introducing Sociolinguistics اینجا کلیک کنید .