کتاب An Introduction to Language 11th edition
کتاب An Introduction to Language 11th edition یکی از شناختهشدهترین کتاب ها در زمینه زبان شناسی است. این کتاب جزو کتب درسی دانشگاهی در ایران است و مطالعه آن برای شرکت در آزمون کنکور کارشناسی ارشد واجب است. فرقی نمی کند که شما در حال مطالعهی کدام یک از رشتههای آموزشی، زبان، علوم شناختی، روانشناسی، انسانشناسی، انگلیسی و یا آموزش زبان بهعنوان زبان دوم هستید؛ ویرایش یازدهم این کتاب اطلاعاتی که نیاز دارید را واضح و با توضیحات فراوان به شما ارائه میدهد. برای خواندن کتاب An Introduction to Language 11th edition شما نیاز به هیچ گونه دانشی درزمینهٔ زبانشناسی ندارید.
ویرایش یازدهم کتاب An Introduction to Language 11th edition سعی کرده است تا آخرین پیشرفت ها در زمینه زبانشناسی و حوزه های مرتبط را در خود جای دهد. این اطلاعات می تواند به دانشجویان کمک کند تا درکی از حوزه زبان شناسی کسب کنند و آنها را با جدید ترین مسائل و سوالات حوزه زبان شناسی آشنا می سازد.
تغییرات ویرایش یازدهم کتاب An Introduction to Language 11th edition:
تعداد فصلهای کتاب An Introduction to Language 11th edition، در ویرایش جدید از 12 به 10 فصل کاهش یافتهاند. دو فصل Computer Processing of Human Language و writing حذف شده اند. البته بخشی از مطالب مربوط به فصل Writing در فصل هشتم کتاب یعنی Language Change گنجانده شده است.
همچنان تعداد زیادی تمرین در این کتاب وجود دارد ( بیش از 200 تمرین) و تعداد بیشتری تمرین تحقیق محور نیز به کتاب افزوده شده است تا دانجشویان بتوانند نگاه عمیق تری به موضوعات کتاب داشته باشند.
سر فصل های کتاب An Introduction to Language 11th edition
ویراش یازدهم این کتاب شامل سرفصل های زیر است
- What is language?
- Morphology: The Words of Language
- Syntax: Infinite Use of Finite Means
- The Meaning of Language
- Phonetics: The Sounds of Language
- Phonology: The Sound Patterns Of Language
- Language In Society
- Language Change: The Syllables of Time
- Language Acquisition
- Language Processing and the Human Brain
دربارهی رشتهی زبانشناسی
زبانشناسی (به انگلیسی: Linguistics) علمی است که به مطالعه و بررسی روشمند زبان میپردازد. در واقع، زبانشناسی میکوشد تا به پرسشهایی بنیادینی همچون: «زبان چیست؟»، «زبان چگونه عمل میکند و از چه ساختهایی تشکیل شدهاست؟»، «انسانها چگونه با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند؟»، «زبان آدمی با سازوکار ارتباطی دیگر جانوران چه تفاوتی دارد؟»، «کودک چگونه سخنگفتن میآموزد؟»، «زبان بشر چگونه تکامل یافتهاست؟»، «زبانها چه قرابتی با یکدیگر دارند؟»، «ویژگیهای مشترک زبانهای جهان کدامند؟»، «انسان چگونه مینویسد و از چه راهی زبان نوشتاری و گفتاری را واکاوی میکند؟»، «چرا زبانها دگرگون میشوند؟» و… پاسخ گوید.
مطالعات زبانشناسی مانند بسیاری دیگر از علوم، به دو شاخهی نظری و کاربردی تقسیم میشود. زبانشناسی کاربردی، حوزهای بینارشتهای بوده که بخشهایی از مطالعات زبانی را دربرگرفته و تمرکز آنها بر کاربرد زبان است. زبانشناسی کاربردی، عکس زبانشناسی نظری که زبان را به شکل انتزاعی بررسی میکند، مشکلات واقعی مرتبط با زبان و راهحلهای آنها را تحلیل کرده و بر کاربران زبان و شیوههایی که آنها زبان را به کار میبرند، تاکید دارد.
برخی از حوزههای علمی زبانشناسی کاربردی عبارتند از آموزش زبان، زبانشناسی حقوقی، روانشناسی زبان، جامعهشناسی زبان، عصبشناسی زبان و فرهنگنویسی.
زبانشناسی نظری به تدوین الگوهای دانش زبانی میپردازد. حوزههای اصلی در زبانشناسی نظری شامل صرف، نحو، واجشناسی و معناشناسی هستند. اگرچه آواشناسی معمولاً ارتباط تنگاتنگی با واجشناسی دارد، اما مثل حوزههایی همچون جامعهشناسی زبان و روانشناسی زبان، خارج از حوزهی زبانشناسی نظری قرار میگیرد. زبانشناسی نظری همچنین در پی تبیین همگانیهای زبان -Linguistic universal یا Linguistic universals- است.
فردینان دو سوسور –زبانشناس و نشانهشناس سوئیسی– در تعیین موضوع زبانشناسی چنین گفته است: “تنها هدف حقیقی زبانشناسی آن است که زبان را از درون و برای خود مورد پژوهش قرار دهد.” معنای این سخن آن است که زبانشناسی، زبان را همان گونه که هست و همان گونه که پدیدار میشود مورد بررسی قرار میدهد. بنابراین، پژوهشگران همچنان که در هیچ علمی نمیتوانند ماهیت آن علم را تغییر دهند، در این عرصه نیز این امکان تغییر ماهیت زبانشناسی وجود نداشته و از این رو، پژوهشگران این حوزه نباید به سمت جوانب مورد پسند خود جهتگیری کرده یا جوانب دیگر زبانشناسی را بر اساس سلیقهی خود کم اهمیت یا بیارزش جلوه دهند.پ
برای مطالعهی توضیحات تکمیلی دربارهی کتاب An Introduction to Language 11th edition اینجا کلیک کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.